The Survivalists PC, PS4, SW, XBOXONE

A The Escapists univerzumában játszódó túlélőjáték.
1605301800

The Survivalists teszt

Ez a majom elment fát vágni, ez a majom hazahozta, ez a majom halmokba rendezte, ez a majom pedig tutajt ácsolt belőle. A The Survivalistsben nem egyedül kell túlélnünk, a környékbéli majmok örömmel válnak a segítőinkké.
1602136800

Elindult az őszi Steam Game Festival

Ha épp nem tudod, hogy ezeken az esős, álmos napokon mit játssz, a Steam Game Festival kisegít. Az őszi kiadás ismét számtalan játékdemóval és fejlesztői live streammel vár, úgyhogy van bőven mit felfedezned.
1601877600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon, így október második hetében sincs megállás. A futballrajongók és a motorosok hódolhatnak a szenvedélyüknek, a Switch-tulajok pedig bepótolhatnak egy rakás indie-gyöngyszemet.
1599840000

Megjelenési dátumot kapott a The Survivalists

Nem kell sokat várni a The Escapists univerzumában játszódó túlélőjáték, a The Survivalists megjelenésére, a Team 17 bejelentése szerint már októberben elkezdhetünk majmokat idomítani.
1592290800

Játszható a The Survivalists co-op demója

A The Escapists világában játszódó The Survivalists nem a börtönből való szökésre helyezi a hangsúlyt, hanem a túlélésre egy lakatlan szigeten. A játékot most egy kooperatív demó keretében ki is próbálhatjuk egy korlátozott ideig.
1576057845

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.