Készül a Battlestations: Midway 2

  • Írta: Daks
  • 2007. március 29.
  • Bejelentés
Az Eidos legfrissebb pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy folytatódik kicsiny hazánk egyik büszkesége, a PC-re és X360-ra is megjelent Battlestations: Midway.
Az Eidos legfrissebb pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy folytatódik kicsiny hazánk egyik büszkesége, a PC-re és X360-ra is megjelent Battlestations: Midway.

A játékot természetesen még nem jelentették be, így nem tudunk róla sokat mondani. Az gyanítható, hogy a magyar srácok maradnak a repülős - hajós - tengerealattjárós vonalon, mely az első rész sikerének kulcsa is volt. Hajrá fiúk, mindent bele!
6.
gabroka
IDE figyuzzatok regisztraltok erre az oldalra:

http //www.Xpango.com/?ref=90385315 és ha INGYEN leteszteltek programokat kaptok pontokat.Ha már lesz elég pontotok küldenek pl:Xbox-ot,PS3-at,PSP-t,telefonokat,ipodokat és meg több tucat ajándékot. A haveromnak már elköldték a K800i-t, megéri...http://www.Xpango.com/?ref=90385315 lates mobiles, game consoles and mp3 players for free only register and participate free offers or buy some products for a little bit of money4.
Dakkon
ehh, ezt jó helsen kérdezed....... freeware cuccra gondoltál... gondolom... :P :D
3.
macko1989
Hát szerintem bisztos jo lessz ,sajana én nem tok sok játékot letölteni ezért kérdezlek titeket ha tudtok olyan oldalt ahonnét ingyen lelehet tölteni jo stratégiai játékot akkor azt küldjétek el nekem léci

KÖSZIKE

e-mail::::::macko1989@citromail.hu
2.
tjames
Én még csak nemsokára fogom beszerezni az egyet, úgyhogy ne siessenek. Azaz mégiscsak, meggondoltam magam: CSINÁLJÁK MIELŐBB!!! Abból baj nem lehet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...