Marvel's Avengers - késnek az őszi tartalmak

  • Írta: szlav
  • 2020. október 16.
  • Csúszás
Link másolása
A kiábrándító online tennivalók miatt a Crystal Dynamics kénytelen folyamatos tűzoltást végezni. A helyzeten sajnos nem fog segíteni, hogy emiatt késik az első extra Bosszúálló, Kate Bishop és a játék komplett next-gen javítása.

Amilyen nagy lendülettel érkezett a Marvel's Avengers, olyan hamar üresednek ki a játék online szerverei - a Steam Charts adatai szerint a PC-s verzió aktív játékosszáma már most gyakran lebukik a háromjegyű számokig. Természetesen ez nem jósol túl szép jövőképet egy szolgáltatásszerű online játéknak, a rossz hír pedig az, hogy a vélhető löketet adó tartalmi frissítések is csak a vártnál később érkeznek majd.

A fejlesztők a játék hivatalos oldalán adtak helyzetjelentést, amelyből kiderült: a csapat tagjai jelenleg minden erejükkel azon dolgoznak, hogy kigyomlálják a játék technikai hibáit, és tovább finomítsák az online végjátékot. Ez azonban azzal jár, hogy a korábban már októberre beígért tartalmi újdonságok - köztük a játék első új karaktere - csak később látnak napvilágot.

Ez a gyakorlatban tehát azt jelenti, hogy a játék hetedig Bosszúállója, Kate Bishop mégsem fog októberben megérkezni - az ingyenes frissítésként érkező extra karakter nem kapott új megjelenési dátumot, így csak reménykedhetünk benne, hogy még karácsony előtt találkozhatunk vele.

Hasonlóan kiábrándító hír az is, hogy a játék újgenerációs frissítése szintén a sütőben marad - a Crystal Dynamics csapata eredetileg úgy tervezte, hogy az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 megjelenésekor már az Avengerst játszva is megtapasztalhatjuk majd az új generáció előnyeit, ez a frissítés azonban csak valamikor jövőre láthat napvilágot. A játékot természetesen ettől függetlenül elérjük majd az új konzolokon is, ahol stabilabb framerate és gyorsabb töltőképernyők várnak majd ránk, de a tényleges next-gen élményt nyújtó újdonságokat csak 2021-ben élvezhetjük majd ki - feltéve, ha kitartunk addig a Bosszúállók mellett.

3.
3.
Zisten
Remélem nem kukázzák a fejlesztéseket, hanem No Man's Sky mintájára olyan változásokat hoznak, ami végül jóvá teszi a kezdetleges hibákat.

A játék sztorijának lineáris kezdete nagyon jó, de utána jöttek a hibák ahogy "megnyitották" a térképet. Onnantól szinte ismétlődő mappokat kaptunk csak éppen minden küldetés a map egy másik pontjáról indult.
Eleinte elment, de amikor a termek is maptól függetlenül ismétlődtek, az már ötlettelen és kissé unalmas volt.

Egyetlen ami feledtette ez a hibát az A HARC!
Mert azt olyan jól sikerült megalkotni minden karakternél, hogy ismétlődő pályák ide vagy oda ISTENI VOLT ZÚZNI MINDENKIVEL!!!!

Nekem már platina, de nagyon várom az újdonságokat és az új karaktereket.
Jó játék lehetne ez, csak tartalom kell bele.
1.
1.
Gaboo77
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...