XIII Remake - késik a Switch-verzió

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 20.
  • Csúszás
Link másolása
Nemrég érkezett a sajnálatos hír, hogy az eredetileg 2003-ban megjelent XIII remake-elt kiadása nem fog minden platformra egyszerre megjelenni az idén - ezúttal a Nintendo Switch-tulajok húzták a rövidebbet.

A múlt hétvégén leshettünk bele a PlayMagic és a Microids gondozásában készülő XIII Remake fegyverarzenálját prezentáló előzetesbe, azonban a Nintendo Switchen játszó játékosok óvatosan lelkesedjenek fel rajta, ugyanis az ő verziójukat elhalasztották a készítők 2021-re.

A PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadások megjelenési dátuma változatlan, ezekre továbbra is november 10-én számíthatunk - ellenben a Switch-verzióval, amivel kapcsolatban az biztos, hogy érkezik, de csak valamikor a jövő év folyamán.

4.
4.
Daniel21
#3: Ilyen az üzletpolitikájuk, ennyi. :D
3.
3.
Tibi80
Csak azt nem értem, hogy ha megvan a fix megjelenési dátum, a faszért nem tudják felrakni már a strore-ba, hogy az ember esetleg tájékozódhasson az áráról...miért a megjelenés napján teszik csak be a kínálatba...a CYBERPUNK -ot bezzeg már szinte tavaly még lehetett venni PRE-ORDER-be..ki érti ezt???
1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...