Ingyenesen játszható a Fallout 76 a jövő hétig

  • Írta: gorien
  • 2020. október 21.
  • Akció
Link másolása
Október 23. ugyan számunkra nemzeti ünnepnap, a Fallout világában egy teljesen másik dátumot jelöl: az első atombomba becsapódását. E köré építve a Bethesda egy hétig ingyenesen játszhatóvá tette a Fallout 76-ot.

A Fallout-sorozat multiplayerre kihegyezett oldalága, a Fallout 76 nem kezdte zökkenőmentesen a pályafutását, ám a fejlesztők azóta is bővítgetik-pofozgatják a játékot ilyen-olyan kiegészítőkkel. Most egy héten át mindenkinek lehetősége nyílik, hogy díjmentesen rálessen, hogyan is áll a cím: ez a próbaidőszak tegnap élesedett, és október 26-ig tart.

Ez idő alatt nemcsak az alapjáték, hanem a kiegészítők (mint a Wastelanders vagy a Nuclear Winter) is játszhatók, sőt többféle event fut majd, amelyekkel dupla mennyiségű XP-hez, vagy kedvezményes felszerelésekhez juthatunk hozzá. Szintén kipróbálható a Fallout 1st, a játék előfizetéses prémiumtagsága, amit az Atomic Shopban lehet aktiválni október 26-tal bezárólag.

A Fallout 76 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető.

27.
27.
zozo76hun
valahogy nem talalom az "ingyen hetvege fallout 76" ajanlatot a PsStore-ban? a trial lenne az?
26.
26.
Serovics
Megvettem rögtön, a legszarabb rész eddig. Most a New Vegast tolom újra, köröket ver a 76-ra
25.
25.
Hab
Azért annyira vicces, hogy két év után is veszik az emberek a fáradtságot és csak azért rákattintanak az ilyen hírekre, hogy fikázhassanak egy jót.

Szerintem alkalom adtán jól el lehet lenni a játékkal, de semmi extra. Wasteland óta egész jó lett, de a csapatos tartalom elég gyenge sajnos.
24.
24.
zoli12i
Vinyómat nem szennyezem be vele!
23.
23.
JohnSpartan
#6: Nah ezzel szerintem megnyerted az év hülyéje beszólás címet... XD
Ha ezt komolyan gondoltad akkor nagy problémák vannak az izléseddel komám.
19.
19.
Heldengeist
A legutóbbi ingyenhétvége alapján ez így nem sokkal olcsóbb, mint amennyit tényleg ér.
14.
14.
delphijos
#12: Hát azért nagyon nem mindegy a megítélés ha teljesáron veszed meg abban az állapotban...
13.
13.
Ooorky
#12: Amúgy ja, mostmár egész tűrhető, de vannak nála jobbak.
De azt a pofátlan indítást és azóta hozott pénzlehúzásokat is mérlegelni kell amikor az ember a pénztárcájával szavaz, mert ha fizet érte akkor csak bátorítja az ilyen magatartást.
12.
12.
davidragon
Én most kezdtem játszani vele mióta gamepassban van, és erősen túlreagáltnak érzem a sok lehúzást. Szerintem jó játék, én jól elvagyok vele!
11.
11.
Ooorky
#9: Nem kell kipróbálnom mivel folyamatos fallout 1st előfizető vagyok mióta megjelent és hetente 20$ értékben vásárolok az atomik shop-ban.
Igaz a játékot el se indítom, de ennyit megérdemel egy ilyen minőségi produktum, meg vettem PC-re, Dreamcast-re és kenyérpirítóra is.
10.
10.
Obi Wan Kenobi
#6: Az ikszbokszekszlúzívokra is mérföldeket ver. Ja várj, nincsenek is, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
9.
9.
ABorealis27
#6: Nem látok hisztikéző kommentelőket rajtad kívül, mindenki alig várta ezt az akciót, csak biztos nehéz hirtelen feldolgozni, hogy egy hétig no-life mód lesz mindenkinek a fórumon.
Teljesen komolyan mondom, hogy igazán remek döntés számodra ez az igényeidhez tökéletesen passzoló játék. Próbáld ki a Fallout 1st-t is, hátha "véletlenül" aktív marad az ingyenes periódus után 15 euró/hóért. Megéri!

Ja, és persze majd írd meg, te hol süllyedtél bele nyakig az ingoványos "16 times the detail" aszfaltba, hogy mi elkerülhessük az ilyen kifinomult csapdákat. Nagy segítség lenne, értékelnénk.
6.
6.
Ooorky
Ps fanboy-ok hogy hisztikéznek.
Lehet, hogy nem nagy szám, de még így is köröket ver a ps exkluzívokra minőségben és kidolgozottságban.
5.
5.
Falcon
Köszönjük microsoft :p
2.
2.
Faint1993
Próbálják életbe tartanj ezt a sz*rt
1.
1.
Ooorky
Fasza, egyenesen király.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...