Új RTS-en dolgoznak az ex-blizzardosok

  • Írta: szlav
  • 2020. október 21.
  • Hír
Link másolása
Tegnap este bemutatkozott a Frost Giant Studios, egy olyan Blizzard-veteránokból álló fejlesztőcsapat, aminek az első és legfontosabb célja az, hogy megalkossa a következő nagy stratégiai játékot.

Sorra virágoznak fel a Blizzard Entertainment veterán fejlesztői által összeverbuvált fejlesztőcsapatok. Ezúttal Tim Campbell, a Warcraft III: The Frozen Throne kampánydizájnere és a Wasteland 3 vezető igazgatója nyitott új csapatot - ez a Frost Giant Studios. A stúdió társvezetője nem más, mint Tim Morten, akit a StarCraft II és a Command & Conquer: Generals 2 produkciós igazgatójaként ismerhetünk.

Az ex-blizzardosokból álló team szinte összes tagja komoly szerepet vállalt a nemrégiben takaréklángra eresztett StarCraft II fejlesztésében, így bátran kijelenthetjük, hogy bőven van tapasztalatuk az RTS műfajban. Erre pedig szükségük is lesz, a fenti bemutatkozó videóban ugyanis újra és újra visszatér egy mondat, amely gyakorlatilag a Frost Giant közös mottójaként is szolgálhatna: a céljuk az, hogy megalkossák a következő nagy stratégiai játékot.

1.
1.
Datzy
Ez a DAY[9] féle játék nem? Kíváncsi leszek milyen lesz. Dekádok óta nem jelent meg egy jó RTS.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...