Itt van az új Star Wars VR-játék előzetese

  • Írta: gorien
  • 2020. október 22.
  • Videó
Link másolása
A Galaxy's Edge, amely vidámparkként kezdte a pályafutását, egyre inkább beépül a Star Wars-kánonba. Ennek újabb lépése a Vader Immortal alkotóinak legújabb videojátéka, amely épp erre a helyszínre repíti az Oculus Quest-tulajokat.

A Floridában és Kaliforniában megtalálható Galaxy's Edge vidámpark azon Star Wars-rajongók számára lett kitalálva, akik nem érik be a képernyőn látható univerzummal, és testközelből szeretnék megtapasztalni egy idegen bolygó – esetünkben Batuu – világát. A látogatók építhetnek fénykardot, felszállhatnak a Millenium Falconra, a kantinban ihatnak kék tejet, szóval van ott nagyjából minden, ami ikonikus a Star Warsban.

Hasonló megközelítéssel készült a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge című VR-játék is, amit a Vader Immortalt is megalkotó ILMxLAB tesz le az asztalra – és habár a név hasonló, nem a vidámparki látványosságok szolgai másolatát kapjuk. A rendező, Jose Perez szerint a játék története antológiaszerű lesz, az egyes részek a Star Wars-kánon különböző éráiban játszódnak majd, ráadásul olyan karakterekkel találkozunk, mint R2-D2, C-3PO vagy Yoda.

A Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge november 19-én jelenik meg Oculus Questre.

4.
4.
PrimYaz00
Ezek a rift játékok nem játszhatóak vmi moddal valve indexen is?
3.
3.
shatana
csak én látom úgy az elején hogy az a hajó a Defiant volt a Star Trekből? :D
2.
2.
abydos
#1: Egyelőre sajnos nem. A Vader Immortal is exkluzív volt Questre egy ideig és ez is az marad, de nem tudni, hogy meddig.
1.
1.
simon 555
Játszható lesz Rift S-en is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...