Újabb gameplayen az Evil Genius 2

  • Írta: gorien
  • 2020. október 22.
  • Videó
Link másolása
Ugyan idén már nem fut be a Rebellion által készített Evil Genius-folytatás, de látnivalók azért még akadnak. Az új gameplay videón például bemutatnak nekünk néhányat a ránk váró, eddig nem látott játékfunkciók közül.

Amikor felbukkant a nyári PC Gaming Show-n, úgy tűnt, hogy a 2017 óta tervezett Evil Genius 2 érkezése már karnyújtásnyira van. Aztán pár hónappal később a Rebellion végül mégiscsak kénytelen volt változtatni a tervein és 2021-re halasztani a játék megjelenését, mert az ördögi zseniknél is nagyobb gonosznak bizonyult a koronavírus-járvány.

De addig is kaptunk egy új gameplay videót, amely megismertet velünk néhány funkciót a 2004-es klasszikus folytatásából. Ezek egyike a fedőtevékenység folytatása: gonosz létesítményünket például álcázhatjuk kaszinónak vagy más turistacsapdának, hogy a jófiúk figyelmét eltereljük. Az előzetes tanúsága szerint számos visszatérő és új arcot köszönthetünk a főgonoszok között, de a csatlósokra is érdemes lesz odafigyelni, mert mindnek sajátos személyisége lesz.

Az Evil Genius 2 2021 első felében fog megjelenni PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...