Evil Genius 2: World Domination PC

A 2004-es stratégia teljes értékű folytatása a Sniper Elite fejlesztőitől. Ezúttal egy őrült tudós birodalmát menedzselhetjük.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!

Evil Genius 2 - konzolon is világuralomra törhetünk

A PC-s játékostábor idén tavasszal már belekóstolhatott az őrült gonosztevők világába, a buliról viszont nem kell lemaradniuk a konzolosoknak sem. Mától Xboxon és PlayStationön is elérhető az Evil Genius 2: World Domination.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.

Dátumot kapott a konzolos Evil Genius 2

Nem marad örökké a PC-sek kiváltsága a világuralom, és már azt is tudjuk, hogy mikor fordul a kocka. Egy új előzetes kíséretében megjelenési dátumot is kaptak az xboxos és playstationös Evil Genius 2-kiadások.

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.

Konzolokra tart az Evil Genius 2: World Domination

Szeretnél őrült zseniként világuralomra törni, de nincs hozzá elég erős PC-d? Semmi gond, ugyanis a Rebellion nemrég bejelentette, hogy hamarosan PlayStationre és Xboxra is ellátogat az Evil Genius 2: World Domination .

Megérkezett az AMD FidelityFX Super Resolution

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett az AMD válasza az NVIDIA DLSS technológiájára, és már hét játékban is letesztelhető a FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!