Evil Genius 2: World Domination PC

A 2004-es stratégia teljes értékű folytatása a Sniper Elite fejlesztőitől. Ezúttal egy őrült tudós birodalmát menedzselhetjük.
Típus:

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.

Konzolokra tart az Evil Genius 2: World Domination

Szeretnél őrült zseniként világuralomra törni, de nincs hozzá elég erős PC-d? Semmi gond, ugyanis a Rebellion nemrég bejelentette, hogy hamarosan PlayStationre és Xboxra is ellátogat az Evil Genius 2: World Domination .

Megérkezett az AMD FidelityFX Super Resolution

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett az AMD válasza az NVIDIA DLSS technológiájára, és már hét játékban is letesztelhető a FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Evil Genius 2 - te miféle gonosztevő leszel?

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett az Evil Genius 2: World Domination. A reflektorfény ezúttal a négy játszható gonosztevőre vetül, akik egészen más megközelítésből igyekeznek világuralomra törni.

Evil Genius 2 - így törünk világuralomra

Vészesen közeledik az Evil Genius 2 megjelenése, a Rebellion pedig egy új kedvcsinálóval emlékeztetett minket erre: a jó négyperces trailer összefoglalja, hogy mit kell tennünk a világuralom megszerzése érdekében.

Evil Genius 2 - ilyen gép kell a világuralomhoz

Nem kell már sokat várnunk ahhoz, hogy a legfurmányosabb titkosügynökök eszén is túljárva rátegyük gonosz mancsunkat a világra. Íme, milyen PC kell nekünk ahhoz, hogy ne kapcsoljon önmegsemmisítő módba ördögi terveink közepette.

Evil Genius 2 - bemutatkozik a sandbox mód

Egy valódi gonosz zseninek semmi és senki sem szabhat határt. Kapóra jön tehát, hogy a Rebellion a rendelkezésünkre bocsát egy sandbox módot is az Evil Genius 2: World Dominationben, ahol tényleg azt csinálhatunk, amit csak akarunk.

10 percig pörög az Evil Genius 2: World Domination

Hősnek lenni nem rossz dolog, de az igazi mókát az érme túlfelén kell keresni. Az Evil Genius 2-ben egy világuralomra törő szupergonosz cipőjébe léphetünk, az aljas terveink megvalósításához pedig szükségünk lesz egy főhadiszállásra is.

Megjelenési dátumot kapott az Evil Genius 2

Úgy tűnik, nem kell már látványosabb csúszásra számítanunk az Evil Genius 2: World Domination esetében: a Rebellion némi friss látnivaló társaságában harangozta be a játék napra pontos megjelenési dátumát.