Mortal Kombat 11 - Rambo akcióba lép

  • Írta: szlav
  • 2020. október 22.
  • Videó
Link másolása
A Mortal Kombat 11 lett a 80-as évek akcióhőseinek legújabb otthona, így John Rambo sem hiányozhat a verekedős játékból. A legújabb gameplay-előzetes megmutatja, hogy milyen arzenált hoz magával a veterán katona.

Rain és Mileena mellett John Rambo is csatlakozik a Mortal Kombat 11 stábjához a jövő hónapban érkező Kombat Pack 2 karaktercsomagnak köszönhetően. Eddig is sejthettük, hogy a kegyetlen hatékonyságáról ismert vietnami veterán nem fog megilletődni az univerzum legnagyobb harcosai közt, de a mai videóban Rambo úgy rakja helyre a Black Dragon zsoldosait és a Terminátort, hogy az már szinte művészet.

A Kombat Pack 2, illetve a mindent kiegészítőt magába foglaló Mortal Kombat 11: Ultimate Edition november 17-én érkezik a játék összes platformjára.

17.
17.
Csoki80
#16: Plusz story plus pénzköltés :-)
16.
16.
DarkLord
#10: Ötlet lenne 1000 meg 1 csak sokszor az ember pislákol, mikor egy-egy játékot úgy raknak össze a készítők, hogy semmi értelme, semmi kreativítás és semmi ötlet nincs a sztoriban vagy hasonlók. Mikor egy mezei emebr 100-szor jobb sztorit hozna össze meg átlátja, hogy adott játék hol vérzik el. Ezek a nagy alkotók meg ott vannak és nem látnak el odáig, hogy észrevegyék ezeket. Nem is érti tényleg sokszor az ember a játékfejlesztőket...
13.
13.
godach
#10: A Mortal Kombat Legacy után simán menne egy minimálisan életképes történet is hozzá, ami teljesen komoly lehetne.
Sci-Fi vonal és Mortal Kombat. Mivel az outworld már mindenkit leigázott, egy felsőbbrendű fajnak csak egy lehetősége maradt, akik a technikai vívmányokba jeleskedtek, de harcosaik nem voltak, így elbuktak a mortal kombat során.
Küldenek egy nanobotokkal teli kapszulát a földre, ami a következő célpont és ezek a nanobotok lemásolják a 80"-as és90-"es évek akcióhőseit, hogy Ők védjék meg a földet.....
10.
10.
#3: jó ötleted van, egy ilyen vendégszereplős Mortal valami elbaszott beszívott történettel hogy ők mentik meg a Földet egy Mortal Tournamenten, nekem adná:)
8.
8.
Datzy
#5: Nekem nagyon bejönnek ezek a "vendég" karakterek. Legjobb harcrendszerű játék a legbadassabb akcióhősökkel, az SFV mellett.
6.
6.
Viktor_The_Best
5.
5.
Yanez
Emlékszem amikor Segán toltam a MK Ultimate-t, feledhetetlen idők voltak. Akárcsak PC-n a közel sem tökéletes MK4. Ha akkor valaki hozott volna nekem egy gameplay videót a mai időkből, ahol azt látom Rambo küzd a terminátor ellen, majd azt mondja ez a Mortal Kombat játék, tutira hülyének néztem volna az illetőt.
4.
4.
gyerecske
Az a kivégzés nem gyenge :-o
3.
3.
DarkLord
Amúgy faszán meg van csinálva csak, ugye nem itt lenne a helye ebben a játékban ennyi a hiba :D Ám én a helyükben kiadtam volna egy külön játékot az összes ilyen vendégszereplővel a többi részből is valami más címmel és ennyi. Már jó pár karakter lenne így ezekből is, ha egy játékba tennék őket. A Predator az viszont nagyon adta meg még a játékba is bele illett valamennyira... Amúgy Terminátor full örökölte Jason move settjét, kb. mintha klónozták volna, jó az nnak is alapon :D De adom itt az ötletek azt még a végén Boon meglátja és kiadja azt a vendégszereplős játékot, hogy még lehúzhassanak egy kis pénzt az emberekről.
2.
2.
Josi21
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...