Felsorakoznak a PS5 médiaalkalmazásai

  • Írta: szlav
  • 2020. október 22.
  • Hardver
Link másolása
Eddig szinte kizárólag a videojátékokra fókuszáltak a PlayStation 5 bemutatói, de nem szabad elfelednünk, hogy a jövő hónapban érkező konzol az elődjéhez hasonlóan egy multimédiás szórakoztatóközpont is.

A Sony ma egy újabb bejegyzéssel jelentkezett a PlayStation Blogon. Ezúttal a PlayStation 5-ről, mint multimédiás eszközről volt szó, így végre megtudhattuk, hogy milyen zenés, filmes és videóstreaminges szolgáltatásokat érhetünk majd el az új konzolunkon.

A nézőknek és streamereknek egyaránt jó hír, hogy a PlayStation 5 már az első naptól támogatja a YouTube és a Twitch felületeit, a mély integrációnak köszönhetően pedig ezúttal is közvetlen módon streamelhetünk ide a konzolunkról. Ezeket, illetve a blogon felsorolt többi alkalmazást egyébként nem kell majd külön applikációként letöltenünk, a PS5 menürendszerében ugyanis dedikált helyet kapnak a médiaalkalmazások.

A zenerajongók javára szól, hogy ebben a médiatérben megtaláljuk majd a Spotifyt is, s habár a hírek alapján az Apple Music nem került fel a listára, az Apple TV sorozatait elérhetjük majd a Disney+ és a Netflix műsortára mellett. A népszerűbb alkalmazások egyébként saját gombot is kapnak az új PS5 Media Remote-on. További jó hír, hogy az Apple TV hamarosan megérkezik PlayStation 4-re is.

Ezt tartalmazza tehát a PlayStation 5 médiatárháza november 19-én, a konzol debütálásakor, de a kékek megígérték, hogy később az Amazon Prime Video, a MyCanal, a Hulu, a Peacock és más szolgáltatások is csatlakozik majd a listához.

31.
31.
delphijos
#29: Mondjuk abból a szempontból mindegy ki mit és hogyan tesztel, ha sokan úgy kezelik ezeket hogy ha a “tesztek” egybevágnak a saját véleményükkel akkor hivatkoznak rá, ha meg nem akkor szarozzák őket....
29.
29.
Ooorky
#27: Influenszerek és a "tesztjeik"...
28.
28.
Marcus88
#27: Még szerencse,így már ma este nyugodtan tud aludni!
27.
27.
tsulok
#25: Csak kérned kellett, pont most kapták meg az újságírók, influenszerek a PS5-öt. Gondolom 1-2 héten belül lesznek majd tesztek.
26.
26.
Oistrakh01
#25: Arra a scorn gameplay-re hogy lehet azt mondani egész pofás volt..arra a rém unalmas kula gameplay-re.
25.
25.
Yami
#18: A Scorn-ból nemrég jött egy egész pofás Series X gameplay. De elsősorban nem erre gondoltam, hanem, hogy a Sony még most 3 héttel a megjelenés előtt is csak sunnyog. A Series X vásárlók már tudnak mindent mire számíthatnak, független tesztek alapján: mennyire melegszik a konzol, milyen hangos, hogy működik a quick resume, hogy teljesít a BC, mennyire jó az auto HDR, milyen gyorsan bootol a konzol... stb. Ezzel ellentétben a PS5-ről az egyetlen valamire való “teszt” egyetlen ázsiai youtubertől származik akinek a Sony még azt is megszabta, hogy megnyomhatja-e a PS gombot.
18.
18.
delphijos
#10: Lehet csak az én ízlésem, de néznék többet olyanokból ami nem az NBA, Dirt, vagy Yakuza. ( Meg nem BC ) A Dirt szerintem minden csak nem nextgen, még ha 5000fps-el is fut. Yakuza se szép. A Master Chief Collection-ból néznék valamit pl. Tény hogy ez is több mint amit a Sony mutat.
17.
17.
delphijos
#14: HBO Max egyelőre csak USA-ban van. Utána is először LATAM, és utána Európa.
16.
16.
bugyika
#15: Akkor lehet ez is regio fuggo en az USAba hasznalom es itt mar nem is enged fel az app
15.
15.
crytek
#14: A neve tökmindegy se akkor se most nincs boxon :(
(Nem mellesleg mobilon HBO GO ugyanugy megy...)
14.
14.
bugyika
#11: Az HBO Go mar sajnos nem letezik, lecsereltek az HBO Max-ra szoval tobb mint valoszinu hogy azert nem megy, se monilon se okos tvn nem erheto mar el.
11.
11.
crytek
Ez off itt, de valaki tudja amúgy hogy a MS miért nem engedélyezi az HBO GOt a gépére? Valaki jogi vita vagy mi?
10.
10.
Yami
Ez mostmár kezd szánalmas lenni, az Xboxról folyamatosan jönnek a tesztek, infók, hírek, gameplayek... stb, a Sony meg azt mutogatja, hogy lesz majd Netflix a PS5-ön. Mondjuk az legalább tényleg tudni fogja a 4K-t.
5.
5.
crytek
HBO Go psen van? Ms valamiért likvidálja őket..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...