Nagy adag látnivaló az Immortals: Fenyx Risingról

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 23.
  • Videó
Link másolása
Noha csak az utolsó pillanatban leplezték le, a Ubisoft nagyon nem szeretné, ha megfeledkeznénk az Immortals: Fenyx Rising decemberi megjelenéséről, ezért most egy adag látnivalót tett közzé az akció-kalandjátékról.

Több előzetest és gameplay felvételt is tudunk mutatni nektek az Immortals: Fenyx Rising kapcsán, aminek két apropója van: október 29-ig elérhetővé vált a játék demója a Stadia felhasználói számára, ezenkívül pedig befutottak róla a legújabb beszámolóanyagok a külföldi sajtó jóvoltából.

Az Immortals: Fenyx Rising egy nyitott világú akció-kalandjáték, amelyben a teljesen testreszabható Fenyxet irányítjuk, a történet szerint a feladatunk pedig az, hogy helyreállítsuk a görög istenek erejét, és legyőzzük a gonosz Tüphón titánt. Addig viszont számtalan mitológiai lénnyel kell megküzdenünk, és fejtörőkből is akad néhány: még szerencse, hogy pártfogóink olyan különleges képességekkel és felszerelésekkel vérteztek fel minket, amelyeknek hála ép bőrrel megúszhatjuk ezt a kalandot!

Az Immortals: Fenyx Rising december 3-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre, de a Google Stadia és az Amazon Luna kínálatában is elérhető lesz a játék.

A hivatalos kedvcsinálókat feljebb találjátok, míg a sajtó által rögzített videók alább következnek: ezek ízelítőt adnak az első bossharcból, a játék első húsz percéből, az egyik küldetésből és a karakterszerkesztőből is.

1.
1.
Darksiders84
Ígéretesnek tűnik és ez a mesés grafika is jól illik hozzá de azért szebb is lehetne a lávány .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...