Beköszönt az ősz a Mortal Shellbe

  • Írta: gorien
  • 2020. október 23.
  • Letöltés
A nyáron megjelent Mortal Shellt is eléri az ősz az ingyenes, Rotten Autumn címre keresztelt kiegészítőjében. Egy teljesen új küldetéssorozatot kapunk Gorftól, aminek a végén számtalan páncélfestés vár – ezeket a friss fotómóddal is megörökíthetjük.

Nyáron tettük be először a lábunkat Fallgrimbe, hogy a Mortal Shell képében egy tisztességes soulslike-ot találjunk. Úgy látszik, eljött az ideje, hogy visszanézzünk, mi is folyik arrafelé, mert az új, már élesedett ingyenes kiegészítővel beköszöntött a Rotten Autumn. Ha csak szűken a játékmenet újdonságait nézzük, akkor vár minket egy vadonatúj küldetéssor, amit Gorftól kaphatunk meg.

A küldetések jutalma tízféle páncélszínezet, amelyeket bármelyik, a játékban megszerzett burkon használhatunk. Ha szeretnénk velük felvágni a barátok előtt, a most bekerülő fotómód segítségével rögzíthetjük a legvagányabb pózainkat. Ha pedig szeretted a játék zenéjét, azon a téren is van újdonság: kapott egy alternatív boss-zenét a Rotting Christ nevű metálegyüttestől.

A Mortal Shell PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...