Apex Legends - már a kanyarban a steames kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 24.
  • Megjelenés
Egy jó és egy rossz hírrel szolgálhatunk az Apex Legends-közösség számára: habár a battle royale-lövölde steames kiadása jó másfél hét múlva elrajtolhat, a Switchre csak jövőre fut be a játék.

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment bejelentette, hogy november 4-én, vagyis a hetedik szezon rajtjával párhuzamosan debütál az Apex Legends steames verziója. A játékosok szabadon váltogathatnak a Steam és az Origin között a későbbiekben, a két változat ugyanis tökéletesen átjárható, minden eredményünket és feloldott tartalmunkat szabadon mozgathatjuk majd. A steamesek a premiert követően Half-Life- és Portal-kiegészítőkkel is díszíthetik a fegyvereiket.

Nincs azonban szerencséje a Nintendo Switchen játszóknak. Noha a Respawn korábban azt ígérte, hogy a hibrid konzolra szánt átirat a Steam-kiadással együtt érkezik, erre végül mégsem kerül sor, és csak 2021-ben számíthatunk a megjelenésére. A fejlesztők szerint egész egyszerűen több időre van szükségük a munkálatok befejezéséhez, és mivel ez az év nem kevés új kihívást hozott magával, nem szeretnének semmit sem elkapkodni. Az ígéretek szerint az Apex Legends Switchen is támogatja majd a keresztplatformos játékot, és funkcionalitásban sem marad el a többi porttól.

5.
Zuzmo
#4: Kíváncsi leszek, hogy az új generációba meg tudják-e akadályozni, hogy ezekkel a csaló hardverekkel játszanak emberek.
4.
JohnSpartan
#1: Elnézést a kifehezésért!

SZOPJANAK LOVAT hogy beletették ebbe is a cross playt! Az eggyetlen jó multi fps konzolra és már itt is megjelennek a mocsok PC-sek. És nem azért mondom mert hogy gyülölném a PC-seket, hanem mert fasz kivan már azzal hogy keverik a két platformot... sok csaló, játszani nem tudó, patkányok szépen megjelennek és elbasszák ezt is mint sok más konzolos címet azzal hogy egérrel hentelik a joy-os népet...
Persze ki lehet állítani de valahogy nem sorsól úgy ahogy a fos cross play frissítés elött volt, érdekes... pedig max 10 mp-et kellett mindig várni hogy besorsóljon. Most meg ha kiállítom a cross playt baszik besorsolni 2 perc után is....

És ha valaki esetleg beköhögné hogy miért nem veszek valami átalakítót hogy én is azzal toljam az elmehet a picsába! Nem azért vettem konzolt hogy egérrel jászak.
1.
Johnny007
nagyon ideje lenne hogy jöjjön switchre mert nem igaz hogy ennyi év után sincs egyetlen normális online lövölde a low budget overwatch meg a kölyökklubbos fortniteon kívül ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...