Még ebben a hónapban elrajtol a Visage

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha horrorjátékot fejlesztesz, illik előrukkolni vele halloween környékén: ez járhatott a SadSquare Studiónál dolgozó srácok fejében is, akik bejelentették, hogy még ebben a hónapban elrajtol a Visage.

A Visage még 2016-ban mutatkozott be eredetileg, a belső nézetű horrorjátékot pedig leginkább azzal reklámozták a fejlesztők, hogy a P.T. ihlette a projektet. Az anyag azóta csak a steames Early Accessig jutott el, a minap azonban megtudtuk, hogy október 30-án PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elrajtol a végleges változat.

Ami az Early Access-verziót illeti: ez a játék négy fejezetéből kettőt tartalmaz, és nagyjából nyolc óra játékidőt ígér a végleges változatra becsült tizenöt órához képest. Aki rendelkezik ezzel a kiadással, természetesen ingyen megkapja a teljes verziót, ami különösen jó deal, ha azt vesszük, hogy ezért mindössze 25 dollárt kell fizetni, míg az utóbbi 35 dollárt kóstál majd.

A jó hír az, hogy az Early Access-kiadás október 28-ig még kapható lesz, így tehát érdemes lehet előre bizalmat szavazni a fejlesztőknek.

6.
6.
Ganzer
Na végre már, 1000 éve várom hogy kilépjen early accessből, és végigvihető legyen a teljes sztori.
5.
5.
crytek
#3: YT tele van már mindenféle walktrough videóval ha nagyon akarod nézni..
3.
3.
Yanez
Ebből a trailerből még semmi sem derült ki. Hangulatfokozónak viszont megteszi.
2.
2.
crytek
Király game a videok alapján és lostprophetnek hála magyar feliratos
1.
1.
habo
Ez jólenne ps-en vr-ban :):):)))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...