Ilyen lesz az Xbox Series X/S kezelőfelülete

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 27.
  • Videó
Link másolása
Miután a Sony már megvillantotta a PlayStation 5 kezelőfelületét, a Microsoft is előrukkolt egy videóval, amelyben több mint 14 percen keresztül prezentálja az új konzolok főmenüjét és annak lehetőségeit.

Pár nappal ezelőtt kaptunk egy kisebb betekintést arról, hogy miként fog kinézni és működni a PlayStation 5 felhasználói felülete, ezért a Microsoft is időszerűnek érezte, hogy kiadjon egy hasonló videót az Xbox Series X/S dashboardjáról.

A kezelőfelület külalakra ismerős lehet az Xbox One-felhasználók számára, hiszen nemrég az ő konzoljukon is frissült a főmenü a következő generációs gépek sztenderdjeihez igazodva - azonban a quick resume és a gyorsabb töltési idők természetesen csak az új masinák tulajdonosainak lesz a jussa.

Többek között ezeknek a funkcióknak a működését és még sok egyéb más érdekességet vehettek közelebbről is szemügyre a fenti videóban Malik Prince és Harrison Hoffman prezentálásában.

7.
7.
delphijos
Nekem egy ilyen KELL a gép mellé https://youtu.be/W78jqH6skjI
6.
6.
cyberstaker
Érdekes volt ez a kicsit sem megrendezett videó (amivel semmi baj nem is lett volna ha nem próbálják meg nem megrendezettnek átadni). A felület tetszik, de egy csomó mindenre nem tért ki az emberke ami érdekelt volna, pedig nagyon darált. Majd kiderül a gyakorlatban mit tud a walkman.
5.
5.
delphijos
Nekem egyedül a Dirt 5 erőteljes promózását nem értem, mert az itt is láthatóan ronda. mindegy mekkora a felbontás meg az fps...
4.
4.
godach
#3: igy kezdtem: "Igazából (értem a viccet)"
Ha viszont elkezdesz full PS színvonalban írni = Duken azzal nem lesz jobb senkinek sem :D
3.
3.
Őrnagy
#2: És? Kötelező mindig értelmes dolgot írni? Én is szívesen olvasnék sok hasznos dolgot itt (tőled egyébként pont szoktam), de elég ritkán sikerül.
Csak egy poén akart lenni. Lehet, hogy nem tökéletes, de én így szeretem :)
2.
2.
godach
#1: Igazából (értem a viccet) de mint felhasználó, szívesebben olvastam volna a tapasztalataidat. Mi az ami hiányzik, mi az amit szeretsz vagy kevésbé. Ennek, sok értelme nem volt.
1.
1.
Őrnagy
Nagyon jó kis kezelőfelület, biztos királyul lehet majd kezelgetni mindent. Ilyen jó kezelőfelülete a Sonynak nem lesz SOHA!
Ide most teszek egy szmájlit, a félreértések elkerülése végett.
Nem szeretnék sem megbántani senkit, sem vitát generálni.
:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...