Elképesztően kapós a PlayStation 5

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 28.
  • Biznisz
Link másolása
Eddig sem volt titok, hogy bődületesen nagy a kereslet a Sony következő generációs konzoljára, de most azt is megtudtuk, hogy 12 óra alatt annyi PS5-öt rendeltek elő az USA-ban, amennyit a PS4-ből anno 12 hét leforgása alatt.

Már csak hetekre vagyunk a PlayStation 5 rajtjától, és sajnos a Sony Interactive Entertainment ügyvezetője, Jim Ryan is azt nyilatkozta, hogy aki eddig nem rendelte elő az új gépet, az nagy eséllyel már nem fog tudni szerezni belőle a megjelenés napján.

Közben az új PS5-reklám is befutott.

A kereslet ugyanis óriási: az Egyesült Államokban 12 óra kellett ahhoz, hogy annyi konzolra érkezzen előjegyzés, amennyire a PlayStation 4-nek 12 hétre volt szüksége. Ryan a Reutersnek elmondta, hogy bár a koronavírus rendesen bezavart a gyártásnak, az ünnepekre azért igyekeznek feltölteni a készleteket. Azonban azt, hogy pontosan mikor érkezhet újabb szállítmány, már nem tudta megjósolni, valamint azt sem szabad elfelejteni ezzel kapcsolatban, hogy ez nyilván régióként eltérő lehet.

A PlayStation 5 kis hazánkban november 19-én jelenik meg, és ha esetleg ti is lecsúsztatok róla, akkor ezekkel a kicsomagolós videókkal tudtok vigasztalódni.

31.
31.
Falcon
#22: Elözö generációban PS4 el egy évet vártam hogy addigra jó lesz és olcsóbb is a vége az lett sportoltam 10 ezret ami semmi 3s ugyanúgy elromlott meg is fogadtam hogy soha nem várok többet
29.
29.
delphijos
#22: Hát a HDD-nek aztán pont semmi köze ehhez. Lehetett egy hibás széria... ilyen bekerülhet a hipermegagigaslim verzióba is... ez nem tervezési vagy gyártási gond ( mármint nem a konzolé )
22.
22.
zozo76hun
#20: nekem is scoripo edition van, be is szart a HDD benne. ra par hetre a haverom gepe is megdoglott, az is scorpio edition, abba is a HDD ment el (egyszerre rendeltuk). soha tobbet nem rendelek elso szerias gepet. most sem tettem.
17.
17.
Lorthirash
Azon szerencsések közt vagyok akinek lesz egy példánya megjelenéskor, ez lesz első ps-em valójában eddig csak kölcsönkértem néha ps4-et havertól, de én már akkor eldöntöttem hogy ps5-öm az lesz.
13.
13.
Falcon
Januárban még ott ál majd hegyekbe a 30 ezres játékokkal együtt aztán örülnének ha venne valaki
8.
8.
Ooorky
#7: Én azt tanácsoltam ismerősnek várjon jövő tavaszig, addigra tuti lesz félrevásárolt karácsonyi ajándék használtan féláron, ha nem akkor is kiderülnek a rejtett hibák és talán javítják.
7.
7.
crashpipi
A realitást nézve, ha november 10-én hozzák a Series X-et, kb annyi lesz, hogy ránézek a Horizonra, a Gears 5-re, meg esetleg rápróbálok a futottak még Valhallára csak úgy alapon, de nem lesz rá semmi idén az tuti. :) Nem mintha ennek volna jelentősége, de a PS5 ugyanígy lesz, akinek jut. :) Mivel az első éven egy ft-ot sem fog csökkenni az áruk, mivel sosem csökkent, így nagyjából tök mindegy ki mikor szerzi be...
6.
6.
crashpipi
#5: Én csak alkalmanként játszom, a tárhely nem érdekel annyira. Egy játéknál többel egyszerre úgysem játszom. Meg az XOX és a PS4 után itt maradt 4-4 terrás külső hdd-t nem adtam el, jó lesz az. A sokat töltős, ssd igényes gémek meg mehetnek majd a konzolra. Tényleg vicc az 1000 db, de nem dől össze a világ, hogy csúszik. Csak azért rendeltem elő, mert mindig megrendelem, ha jön ki új kiadás valamelyikből...
5.
5.
Nisthrim_the_Great
#1: Én júl. 21., K 19:05-án rendeltem be egy relatív nagy cégtől ami most egyesült több kicsi cégből.Múlt héten kaptam üzenetet hogy sajnálják majd második hullámba kapok ... ma olvastam hogy kb 1000! darabot kap magyarország vagy a cég szóval enyhén szánalmas ez a rész.Inkább be rendeltem egy xsx et mint hogy a ps4 em kigyullad majd egy valhalla vagy legion alatt :D amúgy szerintem a 2 terrás ps5 pro előtt nem is érdemes berendelni egy a 600giga hely amit eladnak egy terrának kicsit gáz
4.
4.
Kovbaj
Valahogy a Turbomant viziónáltam magam elé ahogyan az apukák verekednek majd a Ps5 ért.
3.
3.
zoli12i
Majd jó lesz jövőre bőven, kényelmesen.
Csak eddig a digit verziót pártoltam, de ha ilyen horror árak lesznek, akkor vissza kell térni a lemez cserélgetésre.
De jövőre már szépen megtudjuk azt is, hogy milyen akciók lesznek. Mert a jelen generáción a játék megjelent és 1 hónap múlva már -30% volt rá storeban.
2.
2.
Steve028
Hát rendeljèk csak én egyenlőre kihagyom.Annyira nem hozott lázba a gép csere hogy rohanjak venni.Főleg annak tudatában milyen játékok jönnek rá startra.Igy aztán én a Assassin's Creed Valhalla és a Cyberpunk 2077 rendeltem elő.Bőven jó lesz az még ezen a generáción.Majd ha nem csak remake lesz rá meg Sackboy majd akkor cserélünk.
1.
1.
crashpipi
Nyár végi, még ár nélküli előrendelőként már bukó volt. Amikor bekérték az előlegeket szeptemberben a megjelenés napi Xboxra, már akkor írták, hogy a PS-re ne utaljak, mert az első szállítmányból nem jut, mert időrendet kell nézniük az előrendeléseknél. :)
Szóval lehet nyár közepén kellett volna rendelni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...