Korai hozzáférésbe lépett a Due Process

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Annapurna Interactive karolta fel a Giant Enemy Crab játékát, amely pixeles grafikájával és folyton változó pályáival próbál betörni a taktikai lövöldék közé. Elkezdődött az early access, amely a tervek szerint hat-nyolc hónapig tart majd.

A Due Process két évvel ezelőtt bukkant fel, és habár érezhetően nem az AAA-játékok piacára céloz, azért próbál valami újat mutatni a csapatalapú taktikai FPS-ek terén. Az egyik ilyen újítás, hogy minden egyes pálya procedurálisan generált, így azokat előre nem lehet betanulni – ezért is kiemelt fontosságú a meccsek előtti tervezőfázis.

A két szemben álló csoportnak a játékstílusa is eltér: míg az Argus katonái csúcskategóriás fegyvereikre támaszkodnak, addig a lázadók trükkökre és csapdákra hagyatkozhatnak. A Giant Enemy Crab szerint a Due Process, amely a minap kezdte meg a korai hozzáférést, hat-nyolc hónapig marad ebben az előkészítő fázisban, amely során folyamatosan új pályákkal és fegyverekkel bővítik majd. A teljes változatra karakter-testreszabást és fejlődési rendszert is ígérnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...