Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 30.
  • Letöltés
Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.

A Call of Duty: Warzone sikereit látva egyáltalán nem meglepő, hogy az Activision nem hagyja magára a battle royale-játékát, a jelek szerint az anyag folyamatosan bővül majd az aktuális epizódoknak megfelelő tartalmakkal. Így lesz ez a Call of Duty: Black Ops - Cold War esetében is: a kiadó ígéretei szerint a két játék közötti szoros integrációra decemberben, az új Black Ops első szezonjával párhuzamosan látunk majd példát.

Hogy ez pontosan milyen tartalmakat jelent majd, arról még nem beszéltek a készítők, azonban "a következő egy-két hétben" erre is fény derül. Az már biztos, hogy a Black Ops - Cold Warban feloldott operátoraink és fegyvereink használhatóak lesznek a Warzone-ban is, épp úgy, ahogy azt a Modern Warfare kapcsán már láttuk - ja, és persze a Modern Warfare felszerelései sem mennek sehová.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint november 19-én PS5-re.

Túl a 80 millió letöltésen

Ezzel párhuzamosan befutott az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is, ami alapján a Call of Duty-franchise elképesztő tempóban nyomtatja a pénzt a kiadó számára. Az év harmadik negyedében a kiadó forgalma 1,95 milliárd dollár volt, ami 52 százalékos növekedésnek felel meg, míg a nyeresége 604 millió dollárra rúgott.

Eleve óriási siker, hogy a Call of Duty: Modern Warfare remekül teljesített a kasszáknál, a prémium árazású Call of Duty-epizódok közül egyik rész sem tudott olyan jó számokat villantani az első évében, mint a legutóbbi rész. Ezenkívül az elmúlt évben rajtolt el a széria két rendkívül sikeres free-to-play vadhajtása, a Call of Duty: Mobile és a Call of Duty: Warzone is: az előbbi mára 300 millió, az utóbbi 80 millió letöltésnek örvendhet.

A vállalat aktív felhasználótábora így 23 százalékkal 390 millió főre duzzadt, de ebben persze benne vannak a Blizzard- és a King-játékok is.

További érdekesség, hogy a cég a közeljövőben több mint 2000 embert tervez felvenni.

10.
grindcore
#7: Hamarosan majd jonnek a hangok, hogy uncsi mar a modern era...es akkor jon ujra a sci-fi vonal.
9.
Johnny007
#5: mar 2000 elott is letezett, ugy hivtak deathmatch (vagy free for all) :D Pl a quakeben ugyan ugy fel kellett szedni a lajhsot, eletet, fegyvert, csak egy furesszel indultal es modolni is lehetett szoval annyi jatekos jatszhatott.egy szeron amennyit elbirt.
8.
rDAVE
#7: Az a baj, hogy a store-ba és battle pass-ba viszont rakják a csicsás, oda nem illő dolgokat. Egy dolog, hogy a kis waifu-ja ott van a fegyveren, ekkora szabadság még belefér, de már lassan csillámpónikat lőnek, amitől a lelőtt tested szétesik mondjuk üveggolyókra... MW/Warzone már ilyen, CW-nek még lesz pár tiszta hete megjelenés után.
7.
NemecsekErno
Legalább bebizonyosodott, hogy hagyni kell veszni a lézeres, űrlövöldés vonalat.
Remélhetőleg a jövőben még több Modern Warfare és Black Ops jön ki.
6.
Gerzson95
#5: Tetriszben nem rossz. :P
5.
Falcon
Átkozott legyen a pillanat mikor kitalálták a battle royált
4.
s4jtqkac
Es meg mindig nincs se szerkesztes, se torles gomb.. nice going boys.. 2020, just sayin'
3.
s4jtqkac
"Cold Warban feloldott operátoraink és fegyvereink használhatóak lesz a Warzone-ban is"
2.
s4jtqkac
"nem hagyja mögött a Warzone-t"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...