Jövő év elején jelenik meg a Praey for the Gods

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha minden a tervek szerint alakul, 2021 elején csaphatunk le a Shadow of the Colossus ihlette Praey for the Godsra: PC-n a játék kilép az Early Access-stádiumból, illetve konzolokon is tiszteletét teszi.

A Praey for the Gods tavaly január óta élvezi a Steam Early Access vendégszeretetét, 2021 első negyedévében azonban megjelenik az 1.0-s változat, és vele együtt PS4-re, PS5-re, valamint Xbox One-ra is befut a játék. A PlayStation esetében természetesen az ingyenes frissítési lehetőség is él, míg az Xbox Series-kiadásról egyelőre nem hajlandó kommunikálni a játékot fejlesztő No Matter Studios.

A Praey for the Godsról két dolgot érdemes tudni első körben. Egyrészt a játékot eredetileg Prey for the Godsnak hívták, csak a Bethesda szerint a cím túlzottan hasonlított a Preyre, így az esetleges pertől tartva a srácok inkább változtattak. Másfelől a játékot a Shadow of the Colossus ihlette, és bár a csapat igyekezett jobban kibontani az eredeti Ueda-féle koncepciót, a fenti PS5-ös gameplay előzetes is bizonyítja, hogy nehezen tudnák letagadni, honnan merítettek ötletet.

A játékot egyébként még 2015-ben jelentették be.

1.
1.
C0m1n65un
Ez egy jó hír! Jó lesz már végre megtudni a történet végét! Kellemes játék egyébként! Nekem tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...