Megjelent a Windbound első kiegészítése

  • Írta: gorien
  • 2020. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
A 5 Live Studios három ingyenes tartalmi frissítést tervez a Windboundhoz a következő félévben, ezek közül az első a minap jelent meg. A fotómód segítségével megörökíthetjük kalandjainkat, amelyeket már végtelenítve is átélhetünk.

A 5 Lives Studio túlélőjátékában, a Windboundban egy messzi misztikus tenger szigetei között szeljük a habokat, miközben felfedezzük a környék minden titkát, meg persze próbálunk életben is maradni. A fejlesztőcsapat tervei között három nagyobb tartalmi frissítés is szerepel, amelyek ingyenesen letölthetőek lesznek - ezek közül az első már meg is jelent.

A két főbb újdonság az október 30-án megjelent csomagban a fotómód és a végtelen játékmód. A fotómód segítségével megállíthatjuk a játékot, hogy elkészítsük a legjobb képeket, ehhez a napszakot, valamint a főszereplő arckifejezését és pózait is módosíthatjuk. Az Eternal Voyage elnevezésű módban pedig az ötödik fejezettel nem ér véget a játék, mindig nagyobb és veszélyesebb pályákra mehetünk tovább. A frissítés egy boszorkányos öltözetet is ad Kara ruhatárához, amely erősíti a különböző képességeit.

2020 utolsó negyedévében vár ránk a következő kiegészítő, amely Free Sailing móddal és újrahangolt Nautilus Torony-élménnyel bővíti a Windboundot. 2021 első negyedévében pedig további ellenféltípusokat, harcmozdulatokat és egy „corruption” mechanikát is kapunk. Ráadásul mindenki számára megvásárolhatóvá vált 3 dollárért Kara azon öltözékcsomagja, amely korábban kizárólag előrendelői extra volt.

A Windbound PC-n, Nintendo Switchen, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Stadián is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...