Az Age of Empires II-ben is battle royale-ozhatunk

  • Írta: gorien
  • 2020. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
Lassan egy éve már, hogy megjelent az Age of Empires II: Definitive Edition, és a fejlesztők kiadós frissítéssel tervezik megünnepelni az évfordulót. Az újdonságok között találunk Quickplay funkciót és battle royale-játékmódot is.

Az Age of Empires II a huszadik születésnapjára kapta meg a felújított kiadását, és ennek is már lassan egy éve. Az évfordulót a fejlesztők egy tartalmasabb frissítéssel ünneplik, a novemberi update tartalmaz egy új játékmódot, a felhasználói felületet átláthatóbbá teszi, a meccskezdést pedig könnyebbé és gyorsabbá.

Ha már úgyis divat mostanság, az Age of Empires II játékosai is belekóstolhatnak a battle royale-ba. Az új játékmódban a játékosok a pályán elszórva kezdenek néhány egység birtokában, amelyekkel a térképen elszórt épületeket tudják elfoglalni, növelendő a seregüket. Természetesen a pálya is fokozatosan zsugorodik, míg más játékosok mellett a gép irányította egységekkel is meg kell küzdeni.

A Quickplay funkció segítségével sokkal gyorsabban vethetjük bele magunkat a nem rangsorolt meccsekbe, míg a közösségi felület átszabásával könnyebbé válik a barátkozás. A civilizációkat bemutató menü átszabásával pedig sokkal átláthatóbbá teszik a különböző nemzetek erősségeit és gyengeségeit.

Az Age of Empires II: Definitive Edition PC-n játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...