Halo Infinite - így készülnek a fegyverhangok

  • Írta: gorien
  • 2020. november 5.
  • Videó
Milyen izgalmas lehet, ha az ember dolga nem más, minthogy mikrofonállványok előtt különféle lőfegyverekkel tüzeljen. A 343 Industries videóban mutatja be, hogyan rögzítették a fegyverhangokat a Halo Infinite-hez.

Halo Infinite-ünk egy darabig még nem lesz, ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy viszonylag nagy a mozgolódás a fejlesztőcsapat háza táján: hol régi veteránokat vesznek fel, hol projektvezetők távoznak. A fejlesztés azonban ettől függetlenül folyik, a 343 Industries pedig egy kulisszák mögötti videóválogatásban mutatja meg, hogyan veszik fel azoknak a fegyvereknek a hangjait, amelyeket aztán visszahallunk a Halo Infinite-ből.

A videón a készítők a legkülönfélébb fegyvereket (a mesterlövészpuskától kezdve egészen a csúzliig) veszik kézbe, de nemcsak a lövés eldördülését rögzítik – ha kell, egy fal mögött kuporognak, hogy a gellert kapó golyó csilingelését is felvegyék.

Amikor 2021-ben befut végre a Halo Infinite PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, a játékban is megtapaszthatjuk, milyen gyümölcsöt hozott a munkájuk.

1.
KratoS
Kemény. Nagyon profi; de az már szinte beteg hogy valaki befekszik mikrofonokkal a tűzvonalba a lepattanó lövedékhangok miatt.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...