Control - jövőre csúszott a next-gen frissítés

  • Írta: szlav
  • 2020. november 6.
  • Csúszás
Eddig is nagy volt a perpatvar a Control újgenerációs frissítése és az Ultimate Edition körül, és sajnos ma sem tudunk kellemesebb hírekkel szolgálni. A Remedy játéka csak 2021 elején kapja meg az új konzolokra szánt optimalizációját.

Szeptemberben megérkezett a Control teljes kiadása, az Ultimate Edition, az öröm azonban érthető módon nem volt teljes a játékosok körében. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az Xbox One-on és PlayStation 4-en megvásárolt, összes kiegészítőt tartalmazó csomag garantálja azt is, hogy az Xbox Series X-re és PlayStation 5-re érkező grafikai és teljesítménybeli frissítést is megkapjuk, a játék alapkiadása azonban nem frissül ingyenesen - nem túl felhasználóbarát megoldás ez.

A mai hírünk pedig tovább savanyítja a helyzetet. A next-gen update sosem kapott pontos megjelenési dátumot, a Remedy azonban azt ígérte, hogy még idén megkapjuk az új hardverre szabott újdonságokat. Nos, úgy tűnik, hogy a finnek mégsem tudták tartani az ütemtervet, így egy rövid tweetben ma bejelentették: a Control - Ultimate Edition újgenerációs változata csak 2021 elején érkezik meg.

2.
NemecsekErno
#1: remélhetőleg a "next-gen frissités" ezeket a problémákat fogja majd orvosolni.
Amúgy milyen a játék? Tényleg annyire jó, mint amit sok helyen a bérfirkászok irnak róla?
1.
Gabesz0213
Valaki lenne szíves elárulni, hogy ezen a játékon hol lesz még és milyen "next-gen" frissítés? Még a mostani hardverek is alig tudnak belőle kisajtolni 60fps-t full beállításokkal és magasabb felbontásban az 1080p-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...