Control - jövőre csúszott a next-gen frissítés

  • Írta: szlav
  • 2020. november 6.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig is nagy volt a perpatvar a Control újgenerációs frissítése és az Ultimate Edition körül, és sajnos ma sem tudunk kellemesebb hírekkel szolgálni. A Remedy játéka csak 2021 elején kapja meg az új konzolokra szánt optimalizációját.

Szeptemberben megérkezett a Control teljes kiadása, az Ultimate Edition, az öröm azonban érthető módon nem volt teljes a játékosok körében. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az Xbox One-on és PlayStation 4-en megvásárolt, összes kiegészítőt tartalmazó csomag garantálja azt is, hogy az Xbox Series X-re és PlayStation 5-re érkező grafikai és teljesítménybeli frissítést is megkapjuk, a játék alapkiadása azonban nem frissül ingyenesen - nem túl felhasználóbarát megoldás ez.

A mai hírünk pedig tovább savanyítja a helyzetet. A next-gen update sosem kapott pontos megjelenési dátumot, a Remedy azonban azt ígérte, hogy még idén megkapjuk az új hardverre szabott újdonságokat. Nos, úgy tűnik, hogy a finnek mégsem tudták tartani az ütemtervet, így egy rövid tweetben ma bejelentették: a Control - Ultimate Edition újgenerációs változata csak 2021 elején érkezik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...