World of Warcraft - támadnak az élőholtak

  • Írta: szlav
  • 2020. november 11.
  • Letöltés
Link másolása
Rohamosan közeleg a World of Warcraft: Shadowlands megjelenése, de mielőtt átléphetnénk a túlvilágra, meg kell védenünk Azerothot a Scourge inváziójától. Az expanziót felvezető eseménysorozat ismerős helyekre kalauzol bennünket.

A World of Warcraft játékosai már megszokhatták, hogy minden expanzió előtt érkezik egy pre-expansion event, amely limitált idejű tennivalókkal vezeti fel az új kiegészítő történetét, és készíti fel a hőseinket a következő küzdelemre. Nincs ez másképp most sem, így a mai napon élesedett a Shadowlands eseményeit bevezető esemény, amely a 2005-ös Scourge-invázió és a Wrath of the Lich King előtt hajt fejet.

A feje tetejére állt az élet Stormwindben és Orgrimmarban, miután a Lich King elveszítette az uralmat az élőholtak seregei felett. Itt az ideje, hogy ismét kardot ragadjunk, hogy ezúttal a forrásnál vessünk véget az inváziónak. A pre-patch eseményei Icecrownba vezényelnek bennünket, ahol az Argent Crusade oldalán napi küldetéseket teljesíthetünk, és megküzdhetünk a Wrath of the Lich King idejéről ismerős world bossokkal.

Ez azonban csak a történetszál kezdete - az expanzió megjelenése előtt még további sztoriküldetések várnak majd ránk. Az esemény egyébként különösen érdekes lehet azok számára, akik egy nagyobb pihenő után térnek vissza a World of Warcraft világába, a különleges kozmetikai apróságok mellett ugyanis egy olyan felszerelésre is szert tehetünk, amely felzárkóztat bennünket a ránk váró fejlődéshez.

A World of Warcraft: Shadowlands november 23-án jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...