PS5 nélkül is bezsákolható a Bugsnax

  • Írta: szlav
  • 2020. november 13.
  • Hír
Link másolása
Habár a Bugsnax ínycsiklandozó bogarait csak PlayStation 5-ön gyűjtögethetjük ingyenesen, a PS Plus ajándékaként kínált játékot szerencsére már előre zsebre vághatjuk, akkor is, ha csak később tervezzük a generációváltást.

Jövő héten Magyarországra is megérkezik a PlayStation 5, de a komoly készlethiánynak köszönhetően sokan csak később juthatnak hozzá az új konzolhoz. Sebaj, ez nem ok arra, hogy lemaradjunk a PlayStation Plus első PS5-ös játékáról, a Viva Piñata és a Pokémon Snap szerelemgyermekének is tekinthető Bugsnaxről.

A Sony 2021. január 4-ig kínálja díjmentesen az Octodad alkotóinak új játékát, sokan azonban kétségbe eshetnek, hiszen a nagy készlethiány miatt számos előrendelő is várhatóan csak jövőre juthat hozzá az új konzolhoz. Aki azonban jelenleg is rendelkezik aktív PlayStation Plus-előfizetéssel, az egész könnyen megkerülheti a rendszert: PlayStation 4-en ugyan nem adhatjuk a játékot a könyvtárunkhoz, a PlayStation Store weboldalát vagy a mobilos PS Appot használva viszont sikerrel járhatunk. 

A Bugsnax egyébként elérhető PC-n az Epic Games Store kínálatában és PlayStation 4-en is, november 19-én, a PlayStation 5 európai rajtjakor pedig játszhatóvá válik a Sony új konzolján is.

3.
3.
NECROSMOKE
Ez egy jó bevált régi trükk. PC-n, PS Store appon sokkal könnyebb a hozzáférés. A kereső is pontosabb és jobban működik, mint maga akonzolon.
2.
2.
gerx8
Köszi a tippet, bezsákoltam én is, jó lesz későbbre :)
1.
1.
Yanez
Erre a kis trükkre már tegnap rájöttem és gyorsan behúztam az accomra. A Sackboyt is majd adhatnának, meg a Godfallt, ha már nem lett akkora durranás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...