Bugsnax PC, PS4, PS5

Öt játéktól búcsúzhatnak a Game Pass előfizetők

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékok távoznak ebben a hónapban a Game Pass játékkatalógusából.

Ezek a játékok kerülnek be a PlayStation Plus játékkatalógusába augusztusban

A Sony az ígéreteinek eleget téve minden hónapban bővíti a magasabb PlayStation Plus-előfizetési szintekkel elérhető játékkatalógust. Nézzük meg, milyen játékok kerülnek be ebben a hónapban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.

Új platformokra látogat a Bugsnax

A Young Horses még a hónapban megjelenteti a Bugsnax ingyenes kiegészítőjét, a The Isle of BIGsnaxet. Az óriási kajabogarak elfogásába ráadásul új platformokon is belekóstolhatunk, hiszen aznap Xboxra és Switchre is megérkezik a játék.

Ezt hozta a tegnapi State of Play

A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.

Jövőre már a Steamen is kapható lesz a Bugsnax

Habár a Bugsnax a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös megjelenése mellett már a kezdetektől elérhető volt PC-n is, idáig kizárólag az Epic Games Store digitális polcain találhattuk meg a Young Horses játékát. Jövőre viszont ez megváltozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

PS5 nélkül is bezsákolható a Bugsnax

Habár a Bugsnax ínycsiklandozó bogarait csak PlayStation 5-ön gyűjtögethetjük ingyenesen, a PS Plus ajándékaként kínált játékot szerencsére már előre zsebre vághatjuk, akkor is, ha csak később tervezzük a generációváltást.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.