Bugsnax PC, PS4, PS5

Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

PS5 nélkül is bezsákolható a Bugsnax

Habár a Bugsnax ínycsiklandozó bogarait csak PlayStation 5-ön gyűjtögethetjük ingyenesen, a PS Plus ajándékaként kínált játékot szerencsére már előre zsebre vághatjuk, akkor is, ha csak később tervezzük a generációváltást.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Launch traileren a Bugsnax

Közel már a PlayStation 5 egyik nyitócímeként érkező Bugsnax megjelenése, amelyben furcsa kajabogár lényeket kergethetünk. A launch trailer ízelítőt ad abból, miféle sztorira számíthatunk ettől a játéktól.

Íme, a PlayStation Plus novemberi kínálata

A PlayStation 5 érkezésével a PlayStation Plus is változik egy kicsit: november közepétől válik elérhetővé a PlayStation Plus Collection, és már egy PS5-ös játék is bekerül a kínálatba.

PS5-ös nyitócím lesz a Bugsnax

Ma ismét megmutatták magukat a Bugsnax félig bogárnak, félig harapnivalónak tűnő szörnyecskéi. A Sony blogposztjából megtudhattuk, hogy kik kölcsönzik a játék szinkronhangjait, ráadásként pedig egy jó adag játékmenetet is kaptunk.

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.

Futottak még a tegnapi PlayStation 5-bemutatón

A Sony tegnap este jó egy órán át darálta a játékelőzeteseket és -bejelentéseket. A legfontosabb anyagokról már értekeztünk, most következzen egy összeállítás, amelyben az összes többi apróság helyet kapott!