Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Az eredeti tervek szerint jövő hét csütörtökön már nagyban garázdálkodhatunk volna Night City utcáin, azonban ehelyett most be kell érnünk egy újabb Night City Wire-eseménnyel, amit az ominózus napon fog megtartani a CD Projekt RED.

November 19-én jelent volna meg a CD Projekt RED ambiciózus RPG-je, a Cyberpunk 2077, de mint az ismeretes: erre sajnos nem fog sor kerülni a jövő héten. Nem maradunk azonban Cyberpunk 2077-tartalmak nélkül az említett napon, mivel ekkor jelentkezik a következő Night City Wire-streammel a lengyel fejlesztőstúdió.

Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő esemény alatt jobban megismerhetjük a Keanu Reeves által játszott Johnny Silverhand karakterét, valamint rengeteg betétdalt is megosztanak majd velünk a készítők, aminek egyébként pár órával ezelőtt már neki is kezdtek.

A következő Night City Wire magyar idő szerint este 6 órakor indul majd, és az ígéretek alapján érdemes lesz rá odafigyelni, mert - a fejlesztőket idézve - "nagyot fog szólni".

11.
11.
hedzsooo
#7: En nem banom hogy csusztattak osszesen par honapot... A W3-nal is megerte a tobbszoros csusztatassal inditas, picit tovabb varni ra. :)
10.
10.
hedzsooo
#8: Nekem csucsul Steamen, + GOG-on, + vegre jon a CE is hamarosan mar PC-re nekem, annak a kodjat majd ajandekba adom vmelyik havernak. :) Amugy en sem varom nagyon a jatekot, jaja! ;D

En csak a hosszu gameplay videokat nem neztem meg rola. Viszont a rovid elozetesekben igazan nincsen spoiler a tortenetet illetoen, am 1 kis betekintest kapunk abba, h mit is varhatunk majd a penzunkert, + a jatekban eltoltott idonkent cserebe. Szoval ezek a rovid ajnlok bejonnek nekem azert. :)
9.
9.
hedzsooo
#6: Ja, akkor felreertettelek, igen! ;D Sokan manapsag ugyanis akar halalos fenyegeteseket is kuldenek csak mert 1 jatek nem erkezik a beigert idoben.. Persze nem mintha evtizedeket csusztatnak, csak par honapot am egyes pszichopataknal mar ez is bicskanyitogato tud lenni. Szoval igen, ahogyan az eltolodast megjegyezted a vegen, kicsit ketertelmuve valt a kommented szerintem. :)
8.
8.
Ooorky
#7: Én a legelső trailer óta direkt nem néztem meg semmit. Ott csücsül a Gog könyvtáramban várva az előtöltést.
7.
7.
Norbaszki
Nálam pont, hogy visszafelé sülnek már el az ilyen teasing-ek. Kellően lelkes voltam és érdeklődő. Nem szorulok rá, egy újabb és újabb bemutatóra, ellenben ha megjelenne végre a játék... Nos hát az nem volna rossz..
6.
6.
Yanez
#5: Abból gondoltam, mert majdnem minden CP2077 hírnél ott vagy, és én szeretem amikor valaki ennyire lelkes. A kommentem bóknak szántam, remélem nem vetted valami kötekedésnek! :)
5.
5.
hedzsooo
#2: Erdekes, mikor vki 1 jatekoldalon megjegyzest tesz arra, ha masvalaki nagyon var 1 jatekot. Plane, mikor meg a jatekoldal uzemeltetoinek a tagja vmilyen szinten...:-)))

Amugy meg jol saccoltad Sherlock, tenyleg nagyon varom mar. Plane, mivel az utobbi kozel 4+1/2 evben mas jatekot nem igazan vartam ennyire. ;)

A Witcher 3, elotte meg a TES V: Skyrim volt amit nagyon vartam ilyen szinten, azelott meg kb. csak a Gothic 3... Ja, vmiert az AC 3-at is nagyon vartam anno es be is jott, pedig az AC jatekok kevesbe a zsanerem/mufajom de az bejott akkor anno.:)
4.
4.
Macifasz
#3: Én azon se lepődnék meg, ha ennek a Night City Wire epizódnak a végén írnák ki, hogy "in 2021." :-( De nagggggyon remélem, hogy ezúttal már tényleg megjelenik december 10-én.
3.
3.
Daniel21
Ennél már csak az lenne a legnagyobb arcátlanság, ha a megjelenés előtt (akár 1 héttel) jelentenék be, hogy megint tolódik a megjelenési dátum. :)
Ez nem kicsi "kiakadást" eredményezne szerintem egyeseknél. :v
2.
2.
Yanez
#1: Mennyé fürgyé le, mert idáig érezni a lelkesedésed! Plusz a sok eltolódás, már biztosan jobban várod, mint eszkimó az egyhetes szabit Floridába. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...