Új eszköz korlátozhatja, mennyit költünk a FIFA-ban

  • Írta: gorien
  • 2020. november 15.
  • Hír
Link másolása
A FIFA 21-ben mutatkozik be a FIFA Playtime nevezetű eszköz, amely az Electronic Arts szerint arra lesz jó, hogy nyomon kövesse a játékosok tevékenységét, és korlátozza a játékidejüket vagy a játékbéli költésüket.

A sportjátékai miatt megszokásszerűen bíróságra járó Electronic Arts új eszközt mutat be a FIFA 21-ben: a FIFA Playtime-ot. Ennek a funkciónak az lesz a legfőbb szerepe, hogy korlátozni fogja a játékosok játékkal töltött idejét, valamint a játékbéli holmikra költött pénzt. A játékosok (kiskorúak esetén a szüleik) képesek lesznek határokat szabni, hogy hány meccset játszhatnak, hány FUT-pakkot nyithatnak, vagy mennyit költhetnek a játék prémium valutájából.

Az Electronic Arts szerint ez a funkció a játékosok javát szolgálja, mondván „kutatások bizonyítják, hogy a játékosok több információ birtokában kényelmesebben választják meg, hogyan játszanak”. A FIFA Playtime segítségével és azzal, hogy a játékosok nyomon követhetik és korlátozhatják is akár a játékélmény különböző aspektusait, megtalálhatják a maguk számára a tökéletes egyensúlyt.

A FIFA Playtime november 17-től lesz elérhető a FIFA 21 PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változatában. Az újgenerációs példányoknak már eleve a részét fogja képezni a december 5-i megjelenéskor.

9.
9.
Nothing
Lesz tehát játékidő meg költési limit. Amit majd 10-10 dolcsiért ki lehet kapcsolni... :D
5.
5.
Heldengeist
Ez is egy szarnak adott pofon. Ha a többi rendszer marad, akkor n számú vásárlásnál három gombnyomással arrébb lesz a napi limit emelés vagy kikapcsolás.
2.
2.
csoki0619
#1: Hát igen. Ne azt próbáljuk megoldani, h ne érezzük szükségét annak, h egy vagyont költsünk a játékra, h élvezhető legyen, hanem hívjuk fel a játékos figyelmét arra, h hejjj te hülye f.sz, holnap is van nap, nem kell minden lóvédat ma elverned.
1.
1.
Ooorky
Nem jó játékot csinálunk jövőre, hanem tessék itt apróbetűs, eldugott funkció amivel korlátozhatod mennyi pénzt huzhatunk le rólad. Ha akarod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...