A Sony is bevezeti a saját Game Pass előfizetését?

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 20.
  • Teaser
Link másolása
Beszédes kedvében van mostanában a PlayStation ügyvezető igazgatója, Jim Ryan, aki ezúttal az orosz TASS-nak adott interjúja során említette meg, hogy készen állnak reagálni a konkurens Xbox Game Pass szolgáltatásra.

A PlayStation-részleg vezetője az elmúlt napokban nagyon félreértelmezhetően nyilatkozik, amit ezúttal akkor folytatott, amikor az orosz TASS-nak adott interjúja során arról kérdezték, hogy várható-e valamifélre reakció a részükről a Microsoft Game Pass előfizetésére.

"Ami azt illeti, lehet számítani bejelentésekre, csak nem most" - válaszolta Ryan, aki így gyakorlatilag szóról szóra ugyanazt ismételte meg, mint amikor a God of War: Ragnarök PS4-es portjáról kérdezték.

Kíváncsian várjuk, milyen egyéb újdonságokra gondolt Ryan, hiszen a PlayStation Now mellé a Sony nemrég bejelentette a PS Plus Collectiont, amelyet gyakorlatilag az Xbox Game Pass helyi megfelelőjeként is felfoghatunk.

47.
47.
delphijos
Azért legtöbbször jól működik az “önszabályozás”. Kötve hiszem hogy olyan jó üzlet ilyen drágán árulni, egyrészt szerintem a többségnél inkább az ilyen bolt “respektje” erősen csökken, másrészt nagy tömegek egész biztos nem vásárolnak ilyen áron.
41.
41.
crytek
#40: És ha olyan kedvük van még egy 100-es rádobnak..iponnál nagyon elszédültek.
De nem ez a szomorú, hanem,hogy van akik ennyiért is megveszik.. Így ők mit látnak? Így is "kelendő" a cucc...
Én ha nekem ilyen kellene, simán megvárnám amíg van készlet és akár külföldről a világ végéről is de ott vennék 1500$-ért és nem 800-900 ezerért. Nevetséges. Az a leggázabb, hogy erre nincs valami hatóság. Simán törvényben szabályoznám ,hogy egy adott termék ára nem lehet xy ft-nál nagyobb eltérésű a többihez mérten. Azaz ne az legyen hogy felütöd árgépet és ugyanazt látod pl 400 ezerért máshol meg 560 ezerért (csak mondtam valami számokat)
40.
40.
delphijos
#39: Egészen döbbenetes hogy 800e forintokért tesznek ki egy szaros VGA-t....
39.
39.
crytek
#36: Nem megy drágábban.A gyártó ugyanannyiért adja. Az hogy pl itthon az ipon (ez a legmoslékabb) az 500 ezres VGA-.t 800-900k-ért árulja az az ő bajuk nem a gyártóé. A gyártó most is 1500-ért adja meg ha nem csökkent árat fél év múlva is annyiért adja.. a többi nem a gyártón múlik.Az hogy a féreg nyerészkedők le akarnak húzni az az ő dolguk..de nem csak ezek a férgek vannak. Érdekes egy alza tudja pl közel azonos áron adni mint külföld?

Én szavazok is. Én 185 ezres konzolt se veszek ,drága magában. Majd ha lesz mellette 2 game vagy 1 game + 1 kontroller ugyanilyen árban na majd akkor lecsapok rá :)
36.
36.
#34: Magyarul nem lehet hinni a bejelentett áraknak, mert a bejáratott marketing recept alapján minden kurva sikeres lesz, de annyira, hogy nem is lehet kapni és ettől kezdve drágábam megy a cucc. Biztos egy tanulmány kimutta, hogy egy ponton a Geforce 3070 RTX jövedelmező lesz 499$-ért, de ez a pont nem ott és akkor jött el, ahol a "középosztály" kifizet 2000$+ pénzt érte. Szerintem a mai nyomoronc világban akár nem csak fél, de egy egész+ év is eltelhet, amire elírják a veszteséggel árult konzolokat a royality-k és szolgáltatások bevételeivel.

De fel kell idézzem az ide vonatkozó örök törvényt: Legyen agyad és szavazz a pénztárcáddal. Csak ez működik. Végül is az a pénz, amivel a megacorp-ok számolnak csak elmélet és a gyakorlatban csak a mi zsebünkben létezik. Nem lesz nekik egy fillérjük sem, ha mi nem adjuk nekik oda... hiába a haditenerészet, *mindig* az óceán az úr.
35.
35.
Helium Prime
#31: Ebben a felfogásban egy játékot többször kellene elkészíteni főleg,ha multiplatform! :D
Az exek és multiplatformok textúráit is szépen addig addig veszik vissza amíg az adott célplatformon úgy nem teljesít amire azt mondják ok!Ha simán ráeresztenék az x megapixeles tesztúrákat földbe állnának a fejlesztő gépek is!
34.
34.
crytek
#32: Nem fognak persze, ha változnának lenne minden mindenhol ,de nincs mert kevéset tudnak gyártani..
Nem mellesleg ezek a termékek "állandó árasak" szóval ha most akarsz boxot venni 185-ért de nincs akkor majd fél év múlva fogsz 185-ért mert akkor lesz. Én itt nem látom hogy ki és miért lenne meg miben befolyásolva? Maximum korlátozva vagyunk hogy semmit nem tudunk venni.
33.
33.
delphijos
#28: Mondjuk azt én sem gondolnám hogy a karácsonyi szezon előtt ilyennel trükköznének.... és az Nvidia is....baromira nem lenne logikus.
32.
32.
Heisenberg88
#29: Ez az elfajzott világ már csak ilyen,de átadom neked az igazság dicsőségét.
Ettől még a tények mit sem változnak.
Befolyásolható egy faj az ember
31.
31.
delphijos
#26: Ja, csak “visszább kell venni”... főleg ha pl. SSD-re optimalizálják, jobb cpu-ra, stb... persze függ a motortól, biztos van ahol könnyebb. De előre meg ha nagyon muszáj semmit nem kell csinálni. Max. nem lesz olyan mint lehetne...
30.
30.
Ps fanboy
#23: Jól mondod. A számok fognak dönteni. Méghozzá szerintem a fejlesztőcsapatok számának duzzasztása lehet egy járható út, hogy ne tíz évet keljen várni mondjuk egy új IP esetében, amit a kvázi a nulláról építenek fel. Csak ugye ennek is vannak buktatói, mert ugye rohadt nehéz egy kreatív folyamat mentén alkotott játéknál ennyi ember munkáját összetartani és felügyelni. Persze ez nyílván nem egy emberre hárul. Viszont a fejlődéssel, amit most a Sony esetében a ps5 nextgen exekre értek, mégnagyobb fába vágják a fejszéjüket, tehát nemhogy egyszerűsödni fog minden, hanem pont ellenkezőleg és ez mégnagyobb szervezetséget igényel majd. Szóval szerintem nem lesz egy könnyű menet ez a gen sem, hogy csak úgy kirázzák magukból majd az ex címeket. De ha sikerül mondjuk 10 fullos, tényleg nextgennek mondható exet kidobnia a Sonynak a ps5 érában, azt nyugodtan vehetjük egy újabb mérföldkőnek a játékfejlesztés történetében és annyival szerintem ők is nyugodtan megelégedhetnek. Személyszerint mint játékos, reálisan nézve a dolgot, én annyival is beérném, felületes ismerteimből kiindulva mennyire rohadt összetett egy mai AAA játék is, hát még a következők.
29.
29.
crytek
#28: Nagyon nem vagyok képbe...

Nem gyanús hogy kb egy cég gyárt mindenki mindent ezért se ps se xbox series x se videokártyák se procik..nem tűnt fel? Erre van kapacitás ennyit tudnak gyártani. El kéne fogadni és nem urban legendeket gyártani...
26.
26.
Helium Prime
#21: Hmm! Szerintem meg visszafelé ezerszer könnyebb! Minden meglevő dolog zene,textúrák stb készen van!Csak visszább kell venni belőlük!Ellenben azzal amikor újakat kell rajzolni + effekteket gyártani stbstb
25.
25.
Őrnagy
#18: Nem azt mondta, hogy nincs bejelenteni valója, hanem azt, hogy valami lesz, csak nem tudja, hogy mi és mikor!
24.
24.
Őrnagy
#17: Szerintem ironizálsz.
23.
23.
Marcus88
#20: Majd az idő és a számok eldöntik.
20.
20.
Ps fanboy
#19: Crossgeneknél ezt megtudják játszani, főleg, ha vagy egy alap, amire támaszkodhatnak, hogy redukálják a fejlesztési időt, mint pl a készülő GoW nál. De az Uncharted4 nél már pl. érezhető volt, hogy egy jóval modernebb motor változat futott alatta, mint az első 3 rész alatt. Kellett is neki vagy 5-6 év mire elkészült. Csodák meg nincsenek, szóval, ha egy teljesértékű nextgen játékról beszélünk, akkor szerintem az minimum fél évtized, mire elkészül.
18.
18.
#17: Ja meg ne azzal akarjon menőzni, hogy nincs bejelenteni valója, hanem azzal, hogy felvásárolta a Microsoft-ot, bazzeg.
17.
17.
#3: Tökmindegy, mert Phil sokkal nagyobb császár, mint ez a faszi. Ezt akkor tudtam meg, amikor a fullos telibevert karibi sziget mellett az arany vécéülékés luxusjacht alatti plüssbelsős üvegtengeralattjáró fogadótermében ittük a fröccsöt.
11.
11.
kryszisz
#6: Huhh, itt vagy, megnyugodtam. Már komolyan kezdtem aggódni, hogy nem kommentelsz egy olyan hír alatt, amelyben említik a gamepasst. Bár a szokásos háromszázforintozás most kimaradt, biztos teljesen okés minden? Nehogy ám beteg legyél vagy ilyesmi!:O
6.
6.
crytek
Remélem ezt is tosznak majd elhozni magyarba ahogy a now-ot...mocsadékok
4.
4.
adamsfamily
A Sony-nál mostanában nem igazán megy a kommunikáció.Egyszer ezt mondják,utána meg megcsinálják az ellenkezőjét.Eddig nem érte meg,most meg lehet rá számítani.Múltkor ment a fellengzős duma,hogy ők hisznek a generációkban,utána meg kiadják előző generációra is a játékokat(hozzáteszem,hogy én ennek örülök).
3.
3.
Őrnagy
Jim szerintem egyszerűen megirigyelte Philt, aki naponta 8x nyilatkozik, és már mindenki egyszerűen csak Philként emlegeti.
2.
2.
Őrnagy
A nemzetközi helyzet fokozódik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...