A Sony is bevezeti a saját Game Pass előfizetését?

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 20.
  • Teaser
Beszédes kedvében van mostanában a PlayStation ügyvezető igazgatója, Jim Ryan, aki ezúttal az orosz TASS-nak adott interjúja során említette meg, hogy készen állnak reagálni a konkurens Xbox Game Pass szolgáltatásra.

A PlayStation-részleg vezetője az elmúlt napokban nagyon félreértelmezhetően nyilatkozik, amit ezúttal akkor folytatott, amikor az orosz TASS-nak adott interjúja során arról kérdezték, hogy várható-e valamifélre reakció a részükről a Microsoft Game Pass előfizetésére.

"Ami azt illeti, lehet számítani bejelentésekre, csak nem most" - válaszolta Ryan, aki így gyakorlatilag szóról szóra ugyanazt ismételte meg, mint amikor a God of War: Ragnarök PS4-es portjáról kérdezték.

Kíváncsian várjuk, milyen egyéb újdonságokra gondolt Ryan, hiszen a PlayStation Now mellé a Sony nemrég bejelentette a PS Plus Collectiont, amelyet gyakorlatilag az Xbox Game Pass helyi megfelelőjeként is felfoghatunk.

49.
delphijos
#48: Nem a világ összes problémájára gondoltam.... a pofátlan árakra.

Az emberi mohóságot, meg a “kiválságokat” a szocializmus se tüntette el. Csak kicsit más formában működöt.
48.
MűszálasLőrinc
#47: Az onszabalyozas meg soha semmilyen esetben nem mukodott.
Csak ugy adja el a media hogy az latszin ami jo a ganajt meg besoprik a szonyeg ala.
Ha kibukkan es valaki felkapja azt meg a szolaszsabadsag neveben "demokratikusan" el lehet hallgtattatni.
Latjuk pl. mit muvel a szabalyozatlan
szabadversenyes kapitalizmus.
Ott uszik a tengereken. Hyegyekben all afrikaban.
A cegek fu alati kartelei amikre akkor legyintenek, hogy osszeeskuves elmelet majd 10 evre ra kiborul a csontvaz a szekrenybol.
Az utobbi 30 ev tele volt fossal.
47.
delphijos
Azért legtöbbször jól működik az “önszabályozás”. Kötve hiszem hogy olyan jó üzlet ilyen drágán árulni, egyrészt szerintem a többségnél inkább az ilyen bolt “respektje” erősen csökken, másrészt nagy tömegek egész biztos nem vásárolnak ilyen áron.
46.
zozo76hun
#44: Hala istennek most kapitalizmus van. Megtudtuk mennyire jo...
Jo a francokat! :(
45.
MűszálasLőrinc
#40: Amig lesznek barmok akik megveszik sajnos igy marad.
Sokszor nem is a bolt a pofatlan szerintem hanem az importor meg a nagyker.
Ennyiert jutnak hozza.
Az a bolt aki meg nem rakja ki ennyiert is megy a levesbe.
44.
MűszálasLőrinc
#41: Azt amirol te beszelsz a szocializmus jellemzoje csak szolok.
En is helyeselnem, de a sok idiota kapitalizmusbuzi visitana. Meg "csorok" is akiknek pedig pont pozitiv lenne a sajat erdekuk ellen mennenek.
41.
crytek
#40: És ha olyan kedvük van még egy 100-es rádobnak..iponnál nagyon elszédültek.
De nem ez a szomorú, hanem,hogy van akik ennyiért is megveszik.. Így ők mit látnak? Így is "kelendő" a cucc...
Én ha nekem ilyen kellene, simán megvárnám amíg van készlet és akár külföldről a világ végéről is de ott vennék 1500$-ért és nem 800-900 ezerért. Nevetséges. Az a leggázabb, hogy erre nincs valami hatóság. Simán törvényben szabályoznám ,hogy egy adott termék ára nem lehet xy ft-nál nagyobb eltérésű a többihez mérten. Azaz ne az legyen hogy felütöd árgépet és ugyanazt látod pl 400 ezerért máshol meg 560 ezerért (csak mondtam valami számokat)
40.
delphijos
#39: Egészen döbbenetes hogy 800e forintokért tesznek ki egy szaros VGA-t....
39.
crytek
#36: Nem megy drágábban.A gyártó ugyanannyiért adja. Az hogy pl itthon az ipon (ez a legmoslékabb) az 500 ezres VGA-.t 800-900k-ért árulja az az ő bajuk nem a gyártóé. A gyártó most is 1500-ért adja meg ha nem csökkent árat fél év múlva is annyiért adja.. a többi nem a gyártón múlik.Az hogy a féreg nyerészkedők le akarnak húzni az az ő dolguk..de nem csak ezek a férgek vannak. Érdekes egy alza tudja pl közel azonos áron adni mint külföld?

Én szavazok is. Én 185 ezres konzolt se veszek ,drága magában. Majd ha lesz mellette 2 game vagy 1 game + 1 kontroller ugyanilyen árban na majd akkor lecsapok rá :)
38.
Pistons1990
#37: Én csak a játék hibáit irtam le. Nem mondtam hogy nem tetszett a játék. Ha nem tetszet volna akor valószinű hogy New game plus modban neki sem áltam volna. A ghost of tsushima a játek vilaga király. A grafika király. A harc jó. Itt a gond a nyilt világal van. Persze hogy évek mulva is fognak rá emlékezni. A sony-nál meg főleg mert elég jól is fogyott a játek. Arrol nem is beszélve hogy azota álás hirdetést is adtak fel hogy olyan embert keresnek aki jártas a japán kulturában stb... szoval lesz második rész. Ott majd csiszolnak a dolgokon és az már tenyleg oké lesz. Amugy nagyon is el tudom fogadni azt akinek odáig van érte mert látom hogy mért szeretik. Nekem közepes attol másnak lehet hogy 10 pontos jaték. -:) az Ac sorozatral meg ugy vagyok hogy ott a black flag és az Ac origins ami tetszett. Enyi. -:)
37.
mephi
#15: Oks, szerencsére az AC széria folyamatosan megújul... jah várj csak... mégse.
Értem én, hogy NEKED nem tetszik a GoT, elfogadom. De azért ha körbenézel a nagyvilágba, rá fogsz jönni, hogy ezt nem sokan fogják osztani, én sem. Arról nem beszélve, hogy ha pár év múlva visszanézünk, a GoT-ra még mindig fognak emlékezni, a Valhalla meg egy lesz az Ubi évről évre kiadott rókabőr játékaiból. Persze értem én, hogy van, akinek el lehet ugyanazt adni évről évre, nincs ezzel gond...
36.
Neotechtr
#34: Magyarul nem lehet hinni a bejelentett áraknak, mert a bejáratott marketing recept alapján minden kurva sikeres lesz, de annyira, hogy nem is lehet kapni és ettől kezdve drágábam megy a cucc. Biztos egy tanulmány kimutta, hogy egy ponton a Geforce 3070 RTX jövedelmező lesz 499$-ért, de ez a pont nem ott és akkor jött el, ahol a "középosztály" kifizet 2000$+ pénzt érte. Szerintem a mai nyomoronc világban akár nem csak fél, de egy egész+ év is eltelhet, amire elírják a veszteséggel árult konzolokat a royality-k és szolgáltatások bevételeivel.

De fel kell idézzem az ide vonatkozó örök törvényt: Legyen agyad és szavazz a pénztárcáddal. Csak ez működik. Végül is az a pénz, amivel a megacorp-ok számolnak csak elmélet és a gyakorlatban csak a mi zsebünkben létezik. Nem lesz nekik egy fillérjük sem, ha mi nem adjuk nekik oda... hiába a haditenerészet, *mindig* az óceán az úr.
35.
Helium Prime
#31: Ebben a felfogásban egy játékot többször kellene elkészíteni főleg,ha multiplatform! :D
Az exek és multiplatformok textúráit is szépen addig addig veszik vissza amíg az adott célplatformon úgy nem teljesít amire azt mondják ok!Ha simán ráeresztenék az x megapixeles tesztúrákat földbe állnának a fejlesztő gépek is!
34.
crytek
#32: Nem fognak persze, ha változnának lenne minden mindenhol ,de nincs mert kevéset tudnak gyártani..
Nem mellesleg ezek a termékek "állandó árasak" szóval ha most akarsz boxot venni 185-ért de nincs akkor majd fél év múlva fogsz 185-ért mert akkor lesz. Én itt nem látom hogy ki és miért lenne meg miben befolyásolva? Maximum korlátozva vagyunk hogy semmit nem tudunk venni.
33.
delphijos
#28: Mondjuk azt én sem gondolnám hogy a karácsonyi szezon előtt ilyennel trükköznének.... és az Nvidia is....baromira nem lenne logikus.
32.
Heisenberg88
#29: Ez az elfajzott világ már csak ilyen,de átadom neked az igazság dicsőségét.
Ettől még a tények mit sem változnak.
Befolyásolható egy faj az ember
31.
delphijos
#26: Ja, csak “visszább kell venni”... főleg ha pl. SSD-re optimalizálják, jobb cpu-ra, stb... persze függ a motortól, biztos van ahol könnyebb. De előre meg ha nagyon muszáj semmit nem kell csinálni. Max. nem lesz olyan mint lehetne...
30.
Ps fanboy
#23: Jól mondod. A számok fognak dönteni. Méghozzá szerintem a fejlesztőcsapatok számának duzzasztása lehet egy járható út, hogy ne tíz évet keljen várni mondjuk egy új IP esetében, amit a kvázi a nulláról építenek fel. Csak ugye ennek is vannak buktatói, mert ugye rohadt nehéz egy kreatív folyamat mentén alkotott játéknál ennyi ember munkáját összetartani és felügyelni. Persze ez nyílván nem egy emberre hárul. Viszont a fejlődéssel, amit most a Sony esetében a ps5 nextgen exekre értek, mégnagyobb fába vágják a fejszéjüket, tehát nemhogy egyszerűsödni fog minden, hanem pont ellenkezőleg és ez mégnagyobb szervezetséget igényel majd. Szóval szerintem nem lesz egy könnyű menet ez a gen sem, hogy csak úgy kirázzák magukból majd az ex címeket. De ha sikerül mondjuk 10 fullos, tényleg nextgennek mondható exet kidobnia a Sonynak a ps5 érában, azt nyugodtan vehetjük egy újabb mérföldkőnek a játékfejlesztés történetében és annyival szerintem ők is nyugodtan megelégedhetnek. Személyszerint mint játékos, reálisan nézve a dolgot, én annyival is beérném, felületes ismerteimből kiindulva mennyire rohadt összetett egy mai AAA játék is, hát még a következők.
29.
crytek
#28: Nagyon nem vagyok képbe...

Nem gyanús hogy kb egy cég gyárt mindenki mindent ezért se ps se xbox series x se videokártyák se procik..nem tűnt fel? Erre van kapacitás ennyit tudnak gyártani. El kéne fogadni és nem urban legendeket gyártani...
28.
Heisenberg88
#5: Ez a "nem tudunk elég konzolt leszállítani " szöveg full baromság.Akkora marketing mint a ház.Tavaszra majd mikor meglengetik mindenki viszi mint a cukrot,mivel fel lesznek spanolva
27.
Pistons1990
#19: Én értem amit irsz Marcus. Nem hirtelen fognak eltünni. Hanem szépen lassan. Az évi 4 ex. Az hogyan ? Tavasszal meg ősszel szoktak kiadni nagy cimeket. A 2018-as volt az az év amikor 3 volt. God of war. Days gone. Spiderman. De amugy 2 szokott lenni. A másik meg hogy ezek a játékok horror áron készülnek. És ha egy nagyon korekt játékot akarsz össze rakni aminek ugyan van hibaja hiszen minden játéknak van az mindegyik minimum 5 év. És itt vannak olyanok is amik nem is ex cimek. Pl a red dead redemption 2 munkálatai mar az első utan megkezdődtek. Az majdnem 8 évig készült. De hogy maradjunk a sony ex cimeknél mindegyik minimum 5 év. Azert nem tünik fel mert több fejlesztő csapatuk van és igy felváltva jönnek de akkor is egy korekt játék akar ex cim akar multiplatform az minimum 5 év. Kihalni nem fognak hiszen a jó single jatekokra mindig lesz igeny az eladások bebizonyitották. De nem az ex cimekben van szerintem a jővő. Ez a sony féle game pass meg hatalmas kérdőjel hogy ezt majd hogyan engedhetik meg maguknak. Persze én mint játékos boldog lennék hiszen olcson játszhatok. -:)
26.
Helium Prime
#21: Hmm! Szerintem meg visszafelé ezerszer könnyebb! Minden meglevő dolog zene,textúrák stb készen van!Csak visszább kell venni belőlük!Ellenben azzal amikor újakat kell rajzolni + effekteket gyártani stbstb
25.
Őrnagy
#18: Nem azt mondta, hogy nincs bejelenteni valója, hanem azt, hogy valami lesz, csak nem tudja, hogy mi és mikor!
24.
Őrnagy
#17: Szerintem ironizálsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...