Warhammer: Vermintide 2 - patkányirtás minigunnal

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 20.
  • Letöltés
Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Fatshark kooperatív slashere, a Warhammer: Vermintide 2, amelyhez most egy újabb kiegészítőcsomag érkezett az Outcast Engineer képében.

Idén nyáron indult el a Warhammer: Vermintide 2 harmadik szezonja, amely számos javítás mellett elhozta a játékba Marcus Kruber prémium karrierágát, a Bretonnian Grail Knightot. Ezt a vonalat erősíti most tovább az Outcast Engineer DLC is, amely ezúttal Bardin Gorekssont ajándékozza meg új karrierlehetőséggel.

Kedvenc törpénk új mondatokat, kozmetikai cuccokat, új képességfát és természetesen új gyilkolóeszközöket is kapott, mint például az előzetesben is látható steampunk gépágyú. 

Az Outcast Engineer DLC már megvásárolható 3,49 eurós áron, míg az új karrier mellett kozmetikai elemeket is tartalmazó Outcast Engineer Bundle 11,41 euróért vihető haza. A kiegészítő egyelőre csak a PC-s verzióhoz elérhető.

1.
TolokocsisIsBack
Mindig orom latni Vermintide hireket! :)
Bardin volt az elso akit kimaxoltam, szerettem is nagyon vele jatszani. Orulok, hogy jonnek uj contentek/kasztok, viszont mar kene egy uj hos. Kurvara kene.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...