Next-gen frissítést kap a Metro Exodus is

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
A 4A Games bejelentette, hogy hamarosan érkezik a következő generációs frissítés a Metro Exodushoz, illetve újból megerősítették, hogy nagyban dolgoznak a következő Metro-játékon, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül.

Tízéves lett a Metro-széria, aminek az örömére bejelentette az ukrán stúdió, hogy hamarosan a Metro Exodus is megkapja a maga next-gen tapaszát PlayStation 5-ön és az Xbox Series-konzolokon. A patch telepítése után nagyobb felbontásban, rövidebb töltőképernyőkkel, megnövelt framerate-tel és ray tracing mellett játszhatjuk majd Artyom legutóbbi kalandját. A frissítés mindenkinek ingyenesen letölthető lesz, aki korábban megvásárolta az FPS-t, akár digitálisan, akár lemezes formában.

Ezen kívül a 4A Games azt is megerősítette (újból), hogy készül a következő Metro-projekt, amely már kizárólag a következő generációs konzolokat célozza meg, de természetesen a PC-sek sem maradnak le róla. A korábban már emlegetett multiplayer komponensét szintén megerősítették a játéknak, amelynek a munkálataiba besegít majd a Saber Interactive is.

A többjátékos módhoz azért gyorsan hozzátették a fejlesztők, hogy nincs még semmi sem kőbe vésve vele kapcsolatban, inkább csak kísérleteznek a lehetőségekkel, de mindenképpen szeretnének egy olyan élményt faragni belőle, ami szervesen illeszkedik a Metro-játékok univerzumába.

19.
19.
Helium Prime
#15: Én sem kötekedesből,de nem DX verzióról beszéltek hanem a konzolokról!
18.
18.
Helium Prime
#15: DevKit akár a konzol megjelenése után is változhat! Pl Xbox One-XOX-Pc ahol egy gombnyomás a váltás!
15.
15.
delphijos
#13: Tényleg nem akarok most beleállni egy vitába, de az hogy 3 hónappal a megjelenés előtt nem végleges a hw az teljesen kizárt. Ahogy írtam, azt el tudom képzelni hogy pont az új RDN2 feature-öket támogató fejlesztőkészlet lehet hogy nem volt még kész, és pont ezeket még nem tudták használni a fejlesztők, de ilyenkor már mennie kellett a gyártásnak is. Lehet hogy hiány van, de 2-3 millió biztos készült a box-ból és a ps5-ből is. Az azért nem egy hét. És nem csak az összeszerelésre gondolok, hanem az alkatrészek gyártására is. A prototípusok meg jóval előtte elkészülnek. Nincs az a cég aki vállalna olyan kockázatot hogy nincs a kezében a MŰKÖDŐ , VÉGLEGES hardver 3 hónappal a launch előtt....
13.
13.
Helium Prime
De pont a Hw nem volt kész és végleges!
Ettől függetlenül lehetett egy hozzávetőleges devkit,de nem a végleges!Azt csak az adott hónapban kapták meg a fejlesztők!
12.
12.
delphijos
#11: Hardverre EGÉSZ BIZTOS nem vártak a launch előtt 3 hónappal. Max. fejlesztőkészletre, hogy befejezzék a rdna2 implementálását a Direcx-be, vagy hasonló. Ne viccelj, akkor már rég kész kellett legyen minden....
11.
11.
Helium Prime
#10: Azért ez nem ugyan olyan komment,nyilatkozat,hogy utána azt mondják!
Jaaaj csak vicceltem! :D
Másrészt fizikálisan nem létező technológia nem valószínű,hogy ott lehetett évek óta!Arról nem is beszélve,hogy igen csak jelentős változtatásokat kértek az AMD-től!
(Hardveres RT,gpu+cpu 1 Soc,DirectStorage)
10.
10.
delphijos
#9: Azért a júliust kétlem. Kizárt hogy 3 hónapot adtak a fejlesztőknek... bár túl sok nem belsős cím ( és belsős se sok ) nem volt. Talán még igaz is.
4.
4.
Forzapityu
3.
3.
zozo76hun
"már nagyban dolgoznak a következő Metro-játékon, ami kizárólag PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül"

Na ONNANTOL LESZ ERDEMES az uj gepeket megvenni, amikor mar kizarolag arra keszulo jatekok jonnek...
2.
2.
xanatos0911
” de természetesen a PC-sek sem maradnak le róla.”

Ezen jót mosolyogtam :)
1.
1.
Balu1989
Ez tényleg dícséretes hogy a legtöbb játékot frissítenek az új gépekre, csak a épp nem lehet kapni őket hiába rendelem elő időben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...