Még várhatunk a Watch Dogs: Legion multiplayerére

  • Írta: gorien
  • 2020. november 26.
  • Csúszás
Link másolása
Nem minden forradalom zajlik simán, és a londoni sem kivétel. Habár egyedül már egy hónapja nekiveselkedhettünk a város felszabadításának, a multis játékmódok még nem kerültek be a játékba. És idén már nem is fognak.

A Ubisoft start utáni ígéretei közé tartoztak a Watch Dogs: Legion multiplayer játékmódjai: a SpiderBot Arenában egymás ellen küzdhetünk majd, míg a co-opban közösen vállalhatjuk magunkra a londoni forradalom megszervezését. A franciák bejelentése alapján ez még odébb van, csak 2021 elején számítsunk a többjátékos módok implementálására.

Ennek az oka pedig az, hogy elsősorban az egyszemélyes játékban még mindig tapasztalható hibákat szeretnék kigyomlálni a fejlesztők. A héten kapunk is egy frissítést (a 2.20-ast), amely PC-n lehetővé teszi a manuális mentést, a konzolokon pedig javítja a stabilitást. További életminőségi és grafikai javításokat is terveznek a közeljövőben, és míg ezekkel bíbelődnek, a multin is dolgoznak a háttérben, hogy megjelenéskor egyből a lehető legjobb élményt kapjuk.

A Watch Dogs: Legion PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Google Stadián játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...