Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2020. november 26.
  • Akció
Link másolása
Reméljük, hogy állandó szokássá válik, hogy havonta három játékot zsebelhetünk be a PlayStation Plus-előfizetésünkkel. A decemberi kínálat triója kapcsán további jó hír, hogy egészen friss játékokról van szó.

December első napján máris tölthetjük a PlayStation Plus aktuális játékait. Ezúttal a Worms Rumble, a Just Cause 4 és a Rocket Arena került a terítékre.

Úgy tűnik, nem csak a régebbi játékok katalógusából válogat mostanában a Sony, elvégre a Worms Rumble a megjelenése napján csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz. A háborúzó kukacok legújabb epizódja a hagyományos játékmódok mellett 64 fős battle royale-módot is felvonultat majd, ráadásul teljes cross-play támogatással.

Szintén egészen friss játék a Rocket Arena, amely az online hero shooterek ringjét erősíti a saját rakétavetőivel. Mivel a nyár óta jelentősen megcsappant a játékostábora, a PS Plus által behúzott közönség biztosan jót tesz majd neki. Végezetül megkapjuk még Rico Rodriguez legutóbbi kalandját, a Just Cause 4-et is. Habár a játék nem hozott különösebb innovációt a szériába, ha kedveltétek az előző részeket, akkor érdemes lesz ezzel is próbát tennetek.

Mindhárom cím játszható PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

7.
7.
Clayman
#6: Attól még próbáld ki, de nekem óriási csalódás volt. Kevés játékot bántam meg hogy megvettem de ezt igen. Ráadásul belerakták a teljesítsd X másodperc alatt küldetéseket, amit alapból gyűlölok minden játékban.
6.
6.
Yanez
Hát akkor számomra ez a lista most teljes kuka. :/
5.
5.
delphijos
#2: Pontosan ugyanez a véleményem. A 3-at imádtam minden hibája ellenére , alig vártam a 4-et, de hatalmas csalódás volt.
4.
4.
zozo76hun
olyan jok hogy le sem kell tolteni oket!
3.
3.
DarkLord
Pont ezt írtam anno a Worms cím alá, hogy akkor win-win, ha ps plus cím lesz. Mert, akkor legalább játszik, majd vele valaki. Meghallgattak, másban is néha figyelhetnének rám.
2.
2.
Clayman
#1: Annál rosszabb open world játékkal nem játszottam mint a JC4. Mondom úgy hogy jc3 egyik kedvencem. Még a grafikája is rosszabb mint a 3nak, bugos, monoton, kreativitás mentes. Így ingyen érdemes kipróbálni kivéve ha nincs elég tárhely, mert ezért kár bármit is letörölni
1.
1.
Yanez
Nem rossz, de lehetne jobb is. Legalábbis ami engem illet. JC4 azért egyszer majd ki lesz próbálva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...