A Control lehet az Xbox Game Pass új játéka

  • Írta: szlav
  • 2020. november 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft mostanában szereti kamuleakekkel felvezetni az Xbox Game Pass legújabb nagy durranásait, ez pedig most sincs másképp. Valószínű, hogy a Control is csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz.

Ha épp most tervezitek a Control megvásárlását, akkor várjatok vele még egy kicsit, úgy tűnik ugyanis, hogy Jesse Faden paranormális kalandja hamarosan elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárában is.

Mindezt egy Twitteren közzétett szándékos "szivárgásból" szűrhetjük le - az emailben egy bizonyos Melissa McGamepass árulkodik egy új játékról, illetve egy baljós vörös gifről. Ez persze messze áll a konkrét bejelentéstől, de ha más nem, a vörössel kihúzott szövegrészlet elég egyértelművé teszi a dolgot.

A kérdés már csak az, hogy a Control alapverziója vagy a nagy port keverő Ultimate Edition kerül-e majd a Game Pass könyvtárába. A DLC-k mellett konzolon az újgenerációs frissítést is tartalmazó csomag ugyanis az egyetlen verziója a játéknak, amely alaposan kihasználhatja az újgenerációs konzolok erejét, magától adódik tehát, hogy az Xbox Series X vásárlói is akkor járnának igazán jól, ha ezt játszhatnák az előfizetésükkel.

5.
5.
Codehook1337
Tegnap majdnem megvettem mert csak 6k az ultimate. Mondtam is a felesegemnek ha megveszem tuti bekerul gamepassba :D
4.
4.
elgeri
#3: Dettó életérzés :D
Ezekkel nálam kb el is tolták a CP2077 vásárlást.
3.
3.
Őrnagy
Ne, még ne jöjjön!! Túl sok ez így egyszerre, az én gyenge szívemnek!
2.
2.
maktub
Én az alapverzióra tippelek. Az ultimate amúgy se kapta meg még a next gen patchet és a Game Passba ritkán kerülnek be extra kiadások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...