Planet Zoo - megnyílik a vízi világ

  • Írta: szlav
  • 2020. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
Az elmúlt hetekben tartotta az első születésnapját a Planet Zoo, decemberben pedig végre lesz is mivel megünnepelnünk azt. Az Aquatic Pack vízben lubickoló állatokkal teszi érdekesebbé álmaink állatkertjét.

A Frontier Developments elárulta, hogy mire számíthatnak az önjelölt parképítők a Planet Zoo legújabb kiegészítőcsomagjában. A december 8-án érkező Aquatic Pack egy új kihívást tartogató, előre megépített állatkerttel és több mint 170 környezeti tárggyal bővíti a repertoárt, de természetesen nem maradhatnak ki az új állatkák sem.

Ezúttal öt új fajjal gazdagíthatjuk a parkunkat. A királypingvin és az óriásvidra mellett a kúpos fóka, a törpekajmán és a gyémántteknős úszkálhat majd a tavakban és akváriumokban. Természetesen minden eszközt megkapunk majd ahhoz is, hogy tökéletes élőhelyet alakítsunk nekik, amelyért nem csak az állatok, de a látogatók is hálásak lesznek.

A Planet Zoo: Aquatic Pack vélhetően a megszokott 10 eurós áron bővíti majd az alapjátékot.

4.
4.
Ooorky
Én a Jurassic World-ös huzásuk miatt nem veszek tőlük semmiféle tycoon-t...
2.
2.
Extol
#1: Sztem nem nehéz, bár nekem nincs viszonyítási alapom, mert nem játszottam a Planet coaster-t. Az én bajom hogy drága a DLC.
1.
1.
Terrybully
Ez az a játék amit bánok, hogy megvettem. A planet coaster-t nagyon szerettem, de itt már egyszerűen rémálom a management. Kár, pedig amúgy egy jó játék lehetne, ez a trailer is pofás. (igaz azóta nem próbáltam hogy patcheltek bele nehézségi szinteket)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...