Alapjaiban újul meg a Dauntless

  • Írta: gorien
  • 2020. december 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Phoenix Labs tavaly indult free-to-play szörnyvadászós játéka, a Dauntless megkapja az eddigi legnagyobb frissítését. A Dauntless Reforged új fejlődési rendszert, nyíltabb világot és mozgékonyabb hősöket hoz magával.

A Monster Hunter-sorozat és más szörnyvadászós címek sorához csatlakozott tavaly a Dauntless, a Phoenix Labs free-to-play akció-szerepjátéka. A játék azóta is szépen frissülgetett, most pedig megkapja eddigi legnagyobb bővítését: a Dauntless Reforgedot. Az új frissítés a Dauntless alapjait bolygatja meg, a fejlesztők egy videóban futottak végig azon, mi változik.

A vadászat élménye nagyban átalakul például az új Hunting Groundok bemutatásával: már nemcsak annyi a dolgunk, hogy lecsapunk egy Behemótot, és megyünk is haza, hanem be is járhatjuk a különböző régiókat. Tizennyolc eltérő sziget vár felfedezésre titkokkal és kincsekkel tömve. Noha ezek a területek nem procedurálisan generáltak, úgy vannak megtervezve, hogy többször is végigjátsszuk őket.

A játékosok fejlődését az új Slayer’s Path elnevezésű rendszerhez kötik. Mivel ez a fejlődési fa többszörösen is elágazik, a karakterek is látványosabban eltérhetnek egymástól, attól függően, mely képességek erősítésére helyezik a hangsúlyt. Ami viszont minden játékosnak egyaránt rendelkezésére áll, azok az új siklószárnyak: ezek segítségével a felfedezés és a Behemót-vadászat is új fokozatba kapcsolhat.

A Dauntless Reforged ma élesedik PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...