Medal of Honor: Above and Beyond - íme, a multi

  • Írta: gorien
  • 2020. december 3.
  • Videó
Link másolása
A Medal of Honor VR-os epizódjának megjelenéséig egy hét van már csak hátra, a Respawn pedig elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy megmutassa nekünk, miféle multiplayerre számíthatunk az egyjátékos kampány mellett.

A Medal of Honor-sorozat a virtuális valóságban tér vissza. A nyáron már láttuk mozgásban, most pedig, nem sokkal a megjelenése előtt ismét kaptunk egy kis gameplayt. Ezúttal nem a single player sztorin, hanem a többjátékos módokon van a hangsúly. A hagyományosnak mondható játékmódok mellett kapunk olyat is, ami VR-ban különlegesen izgalmas lehet.

Az FPS-veteránoknak valószínűleg nem kell bemutatni a Deathmatch, a Team Deathmatch vagy a Domination játékmódokat. A Blast Radius az előzetes leírása szerint "kirobbanó" King of the Hill-élmény lesz, a Mad Bomberben pedig bombákat kell élesítenünk és elrejtenünk, míg a többiekét hatástalanítjuk – ez a VR adta szabadsággal karöltve nagy teret adhat a kreatív megoldásoknak.

A Medal of Honor: Above and Beyond jelenik meg, játszható lesz Oculus Riften és Questen, HTC Vive-on és Valve Indexen is.

2.
2.
Nate Hope
Úgy tűnik, ez a sorozat sem mostanában fog feltámadni.
1.
1.
Cole
Jó lesz, jó lesz. Ez tuti vétel decemberben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...