Késik a Prince of Persia-remake

  • Írta: szlav
  • 2020. december 8.
  • Csúszás
Link másolása
Perzsia hercege elképesztő tettekre képes az Idő Tőrével, de úgy tűnik, hogy még neki sincs elég hatalma ahhoz, hogy időben piacra küldje a saját játékát. A Prince of Persia: The Sands of Time remake-je két hónapot fog csúszni.

A Ubisoft a szeptemberi Ubisoft Forwardon rántotta le a leplet a Prince of Persia: The Sands of Time felújított változatáról, az itt levetített előzetes azonban nem aratott osztatlan sikert a nagymúltú széria rajongóinak köreiben - a videót itt tekinthetitek meg. Ezek után talán nem is akkora tragédia, hogy a játék még a sütőben marad egy keveset: az eredetileg januárra datált premier két hónapot csúszik majd.

A hír egyébként a Ubisoft hivatalos cseh Facebook-oldaláról érkezett, azóta viszont az említett posztot eltávolították. Ez némileg zavarossá teszi a helyzetet, hiszen magát a játékot a vállalat két indiai stúdiója, a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai készíti, különös tehát, hogy éppen a cseheknél látott először napvilágot ez a bejelentés. Elképzelhető tehát, hogy csupán félreértésről van szó, az azonban jóval valószínűbb, hogy a Facebook-oldal üzemeltetői véletlenül idő előtt élesítették a közleményt.

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake tehát várhatóan 2021. március 18-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

7.
7.
KopyAti
Sztem úgy el fogják cseszni, mint a huzat!
5.
5.
Darksiders84
#3: +1 de így is venni fogják
4.
4.
Nate Hope
#3: Szerintem kb. annyi történt, hogy az Ubisoft látta az utóbbi idők remake-kiadásait, és vérszemet kapott, majd kiadta az ukázt, hogy gyorsan dobjanak össze egy Sands of Time feldolgozást, hadd keressenek rajta egy kis zsebpénz. Ha az egész trilógiát csinálják meg, akkor többet kellett volna dolgozniuk rajta, ami több időt ölelt volna fel.
3.
3.
Slik
mind a regi 3 reszt kellett volna felujitaniuk es egybe adniuk ennek az egynek az araert... igy ez nem sokat er foleg h kb ps3 szintu grafikat sikerult osszecsapni
ha mar nekialltak megnezhettek volna a spyro, crash remaket
2.
2.
Nate Hope
Mondjuk ahogy jelenleg kinéz a játék, lenne még mit dolgozniuk rajta.
1.
1.
Matt8888
Akkor csak "Matter of Time"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...