Megérkezett a Cyberpunk 2077 launch trailere

  • Írta: gorien
  • 2020. december 9.
  • Videó
Link másolása
Vártunk rá eleget, de tényleg mindjárt itt, csupán egy karnyújtásnyira van már a Cyberpunk 2077. A holnapi megjelenésre hangolva megkaptuk a launch trailert, ami egyenesen Night City őrült forgatagába repít minket.

A CD Projekt RED évek óta várva-várt játéka többszörös csúsztatás után végre befut – hogy mennyire felfokozott érdeklődés övezi, jól mutatja, hogy több játékot egyszerűen elijesztett az évből, mert nem akartak versenyre kelni vele. Holnapig ugyan még ki kell bírnia az átlagjátékosoknak, hogy kézbe vehessék a Cyberpunk 2077-et, de ha ez megnyugtat, a külföldi kritikusok máris imádják. És addig itt van a hivatalos launch trailer is, hogy csillapítsa (vagy épp fokozza) a várakozás nehézségeit.

A Cyberpunk 2077 tehát holnap, december 10-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, jövőre pedig kap egy kifejezetten Xbox Series X-re és PlayStation 5-re optimalizált változatot is, amire a jelengenerációs példányok tulajai ingyen upgrade-elhetnek.

33.
33.
Ooorky
Kész XD

https://i.imgur.com/Fq0SjX7.jpg
32.
32.
Ooorky
#29: High-on szökőévente egy-egy röccenést leszámítva 60 fps, úgyhogy nem köll a GN egyelőre :-)

#30: "férfi" karakterrel nem lehetnek hatalmas szilikon csöcseim, emiatt nálam is 6/10.
31.
31.
Caleon
Series X-re megvettem, hát nagyon - NAGYON - jó lett. És ez még nem is a nextgen verzió. De nagyon cool.
30.
30.
Brenor
Még csak ma jött ki a játék, és steamen 7/10en áll 15 ezer értékelés alapján. Már végigvitték? :D Az az érzésem, hogy ezt a játékot is szarrá fogják review bombolni, mint a last of us 2-t.
29.
29.
hedzsooo
#20: Tudom, mar hasznalom a GeForce NOW-t a laptopomon, + az asztali vassal is probaltam, csak eddig meg nem a Cyberpunk 2077-el ugye.
28.
28.
sasncore
#27: Nos jó hogy mondod, viszont Rockstar nincs fent, ezért tőlük többet nem vásárolok.
24.
24.
Helium Prime
#22: Valami olyasmit olvastam,hogy a ps más tömörítést használ!Ezért foglalnak több helyet a játékok.
23.
23.
Ooorky
#22: Wat?
Nekem pc-n 59GB volt.
22.
22.
Tibi80
Kíváncsi vagyok, hogy az a bizonyos 43GB-os patch a PS4-eseknek is befigyel-e majd, mert alapból 101GB-ot töltött le tegnap a game..vagy ebbe már az is benne van...
21.
21.
Ooorky
#19: Üdv a klubban :D
Mondjuk én hajnalban tudom tolni egy picit, mert ofc, hogy holnap lesz online továbbképzés, de amint vége lehet csapatni orrvérzésig.
20.
20.
Ooorky
#15: Elég régóta reklámozzák, hogy milyen fasza lesz Geforce Now-n, mondjuk a játék árán felül az az 5,5€ már aprópénz.
19.
19.
kryszisz
No, leadtam a preordert én is csessze meg, ugyan félek a PS4 Pro verziótól nagyon, de győzött a hype:D úgyhogy holnap csapatási, csak ezt a műszakot húzzam ki valahogy:)
17.
17.
SLi
#10: Most kaptam kódot 1 óra míg hazaérek már nyomom is lol
16.
16.
hedzsooo
#13: Jajj, most elmorzsoltam 1 könnycseppet érted, köszi! XD (Szerkesztés gomb meg sajnos továbbra sincsen itt, igen! :P :D)
13.
13.
Daniel21
#12: Köszönjük ezt a spam áradatot. Mintha önerőnkből nem tudnánk észrevenni ezeket mi is, és nincs az a cyberpunk fan, aki nem vette volna figyelembe, ha ez az Ő (legjobban várt) játéka.
12.
12.
hedzsooo
..+ a GOG fooldala is! :-)

https://www.gog.com/
11.
11.
hedzsooo
Oh, mar a Steam fooldala is mutatja!!! :D https://store.steampowered.com/
10.
10.
hedzsooo
Es vegre, kevesebb mint 15 ora mar csak az orokkevalonak tunt varakozasbol!!! :D

https://countdowntocyberpunk.com/
8.
8.
hedzsooo
#5: ...Varjatok, nemsokara lehozzak az epilepsziarol szolo hirt is meg ma!!! O-O

Mintha amugy nem minden videojatek valthatna ki epilepszias reakciot. Plane, pl. ugye FPS-ek, meg pl. azon belul az akcio jatekok, + pl. a survivor/horror akcio FPS-ekben is akdnak olykor nem gyenge hirtelen, meg felvillano feny-effektek, stb.
De sebaj, 1 megirta kulfoldon a tutit, a tobbi droid meg at is vette gyorsan a hirt 1 az 1ben meg ugyanaznap, tegnap... Ma kikerul majd az osszes hazai jatekoldalra is, nyakam ra. :)
5.
5.
Darksiders84
#4: Aki ide jár szerintem már mindenki látta tegnap. Szerintem nem gond , hogy kicsit csúsznak már megszokott itt , ja és tényleg erről jut eszembe , hogy Sackboy teszt mikor várható? Nem hiszem, hogy olyan hosszú lenne aminek úgyse lényeges a végére érni , hogy egy legalább valami beszámolót lehetne olvasni róla , vagy meg kell várni a többi oldalt , hogy összhang legyen talán.
4.
4.
Formula1fanatic
Csak nyugodtan srácok, hova sietni, úgyis van forgalom az oldalon ugye :P Személy szerint már tegnap láttam a videót amit az egyik bejáratott AUTÓKKAL foglalkozó oldalam is közzé tett már akkor! :D
2.
2.
Darksiders84
Jó videó , de a teszteket nem merem nézni vagy olvasni nehogy lerántsanak a várva várt élményről. Nekem egy kicsit a járműves részek nem kimondottan tetszenek vagyis a vezetés látványra videóból gagyikának tűnik . Jó tudom ne várjunk rallyt , hogy döljön rugózva stb , de fura kicsit és így , hogy sokat kell majd utazgatni zavaró is lehet.
Azt lehet tudni, hogy a Ps5 frissítés tavasszal mikor jön pontosan melyik hónapban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...