Kétmillió példánynál jár a Control

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Remedy Entertainment egy üzleti előadás keretei között árulta el, hogy a Control eladásai mára átlépték a kétmilliós mérföldkövet. Érdekesség, hogy a játék az eddigi legerősebb hónapját zárta idén novemberben.

A Remedy Entertainment illetékesei egy, a Capital Market Dayen tartott előadás során árulták el, hogy a legutóbbi játékuk, a Control mára több mint kétmillió példányban talált gazdára. Érdekesség, hogy míg tavaly az eladások 60 százalékát tették ki a digitális példányok, idén ez az arány 90 százalékra nőtt.

Mérföldkőnél jár tehát a játék, igaz, kicsit meglepő ez a szám, elvégre egy számos díjat bezsebelt, multiplatform AAA-címről van szó. Még érdekesebb, hogy a finnek szerint a Control idén novemberben zárta a legerősebb hónapját, az már viszont nem derült ki sajnos, hogy miért: talán a next-gen konzolok rajtja lehetett hatással az eladásokra, jóllehet az anyag next-gen frissítése késik, ráadásul nem is lesz ingyenes.

Akárhogy is, a Control jelenleg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érhető el, illetve streamelve a Switchen és az Amazon Lunán is megtaláljuk. A játék az Xbox Game Pass kínálatába is bekerült.

10.
10.
pityke0211
Hát megnéztem volna az eladási számokat, ha megjelenéskor elérhető Steam-en.
Egyébként valamiért sosem igazán sikeresek a Remedy játékai, pedig szerintem egytől egyik zseniálisak, a Control is. Egyszer majd az Ultimate Edition-nal megyek is még egy kört
9.
9.
GAMEROD
Gondolom azért volt erős a hónap mert ingyen vagy kedvezményekkel is elérhető volt egykét helyen. Elég hamar feledésbe merült a cím ahhoz képest amekkora hype volt körülötte. Engem már egy sima gameplay videó is halálra untatott belőle.
7.
7.
crytek
#5: Eddig se volt nagyon "élő" Ezeket az adatokat úgy kezelik mintha minden kiadó adócsaló lenne ,hogy senki meg ne tudja.

Bárcsak én lehetnék egy nagy cég vezért én üttörö lennék havonta tolnám ki az infokat mennyi fogyott dobozosan , digitálisan konzolokra és pc-re steam, epéic, gog lebontva
5.
5.
elgeri
#4: Szerintem is épp azért adták most meg a számot, mert miután előfizetéssel is elérhető... már nem ér sokat.
Valóban ki fog halni az eladott példányszám értelme.
4.
4.
crytek
#2: Sehogy. Az nincs benne ezekben a számokban
2.
2.
Őrnagy
A GP-ből való letöltést hogyan számolják, tudja valaki? Lassan nincs értelme az eladott példányokat számolgatni.
1.
1.
crytek
De kiváncsi lennék egy ps, xbox, steam, epic ótvar db számra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...