TGA 2020: Több mint egy tucat bejelentés várható

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Geoff Keighley, a The Game Awards házigazdája idén is megtartotta a szokásos kérdezz-feleleket a Redditen, itt árulta el, hogy több mint egy tucat új játékot fognak bejelenteni az idei díjátadón.

Nem kell már sokat várni, és kezdetét veszi az év egyik legjobban várt videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az idei műsor magyar idő szerint december 11-én, éjjel 1 órakor kezdődik majd, és ezúttal is lesz pre-show Sydnee Goodmannel, amely fél órával előzi be a főattrakciót.

Az este házigazdája, Geoff Keighley most tartott egy kérdezz-feleleket a Redditen, ahol elárult néhány kulcsfontosságú információt a műsorral kapcsolatban. Így tudtuk meg, hogy több mint egy tucat (illetve "12-15") játék bejelentésére számíthatunk majd, nagyobb és kisebb címekre egyaránt - ezeket még sosem láthattuk korábban. Keighley szerint ezúttal is jól őrzik a titkaikat, a főműsor meglepetései közül még semmi sem szivárgott ki.

A teljes díjátadó egyébkét 2,5 óra hosszú lesz durván, és a koronavírus-járvány miatt nyilván rendhagyó módon kerül megrendezésre: a stúdió Los Angelesben lesz, a vendégek pedig az interneten keresztül jelentkeznek majd be, ezenkívül a londoni filharmonikusoktól és Tokióból is várható valami meglepetés. 

Mi az, amire biztosan számíthatunk?

Persze az, hogy nem voltak még szivárgások, az egy dolog: a jó öreg Geoff és a játékipari szereplők szorgalmasan teaselik az újdonságaikat a Twitteren.

Így tudtuk meg, hogy a The Game Awardson mutatkozik be a Dead Space-ről (is) ismert Glen Schofield és új stúdiója, a Striking Distance első, egyébként PS5-re és Xbox Series X/S-re készülő játéka. Róluk annyit érdemes tudni, hogy a PUBG Corp.-hoz tartoznak, és tavaly még úgy volt, hogy egy történetre fókuszáló PUBG-játékon fognak dolgozni.

A Focus Home is elhintette már, hogy a korábban beígért Hood: Outlaws & Legends-bemutató mellé két másik játékot is bejelentenek majd, ezek közül az egyik a Flying Wild Hog új fejlesztése lehet.

Ezeken kívül pedig ne feledkezzünk meg a már ismert címekről sem: a korábbi ígéretek alapján az új Dragon Age, a felújított Nier Replicant, az Among Us és a Crimson Desert is képviselteti magát, sőt a Fall Guys új évadát, a The Elder Scrolls Online jövő évi tartalmait és a Warhammer 40.000: Darktide-ot is belengették már.

A vendégek között olyan nevek tűnnek majd fel, mint Keanu Reeves, Christopher Nolan, Josef Fares, Nolan North és Reggie Fils-Aimé.

Elrajtolt a The Game Awards Festival

Ne feledjétek, a díjátadó apropóján idén is megrendezik a The Game Awards Festivalt, aminek a keretei között mindenféle demót próbálhatunk majd ki. Az esemény a Steamen és az Xboxon is elérhető lesz, sőt a Valve üzletében már élesedett is az aloldal, ahol olyan játékok kipróbálható változatait találjuk meg, mint a Little Nightmares II, a Graven vagy az ANNO: Mutationem. Érdekesség, hogy a demókat a GeForce Now segítségével is játszhatjuk, így a gépigény nem lehet kifogás.

A The Game Awardsot természetesen élőben követhetitek majd nálunk, illetve a bejelentésekről is beszámolunk másnap reggel.

1.
1.
crytek
A mai éjjeles az utolsó munkanapom az évben így élőben nézem. MS villanthatna valami gameplayt valamiből ami készül és még nem volt róla semmi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...