TGA 2020: Tavasszal jön az Oddworld: Soulstorm

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 11.
  • Csúszás
Link másolása
Az Oddworld Inhabitants egy új trailer kíséretében jelentette be, hogy várnunk kell még kicsit a mudokon-mentőakcióval, hiszen csak jövő tavasszal kerül boltokba a legújabb, "2,9D-s" akció-platformere, az Oddworld: Soulstorm.

Noha az eredeti tervek alapján az Oddworld: Soulstormnak idén kellett volna megjelennie, talán nem olyan meglepő, hogy a premier csúszik, és csak 2021 tavaszán játszhatunk a játékkal. Az anyag PC-re, PS4-re és PS5-re érkezik majd.

4.
4.
GemForge
#2: Mindjuk én csak az eredeti részt szerettem. A második az már nekem túl sok volt. Persze az is jó játék, de sztem az eredetiben kb. minden ötletüket ellőtték. Sőt, az elsőben "lovagolni" is lehetett, amit pl. asszem a második részből ki is hagytak. A 3d-s cuccokról nem tudok nyilatkozni a remake meg vhogy sztem megint csak nem lett az igazi.
2.
2.
GemForge
#1: Nem volt az nehéz sem, csak bizonyos helyeken... És sajna a 100%-os megmentési ráta látta ennek kárát.
1.
1.
Darksiders84
Hűha ez is biztos jó lesz és nem csak látványban , de vajon mennyien lesznek rá kíváncsiak ilyen régimódi játékra , mert hiába jópofa meg fasza grafika , de a régi se volt azért könnyű , bár lehet már én emlékszem rosszul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...