Kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes sztorija

  • Írta: szlav
  • 2020. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
A spoilerekre érzékenyek jobban teszik, ha mostanában óvatosan böngészik a videojátékos fórumokat, ugyanis kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes története és befejezése.

A cikkünk abszolút spoilermentes.

Sajnos a Capcom nincs a helyzet magaslatán mostanában, ha információvédelemről van szó. Néhány nappal ezelőtt az internet félreesőbb bugyraiban számos screenshot látott napvilágot a 2021-ben érkező új Resident Evil-játékról, a tegnapi nap folyamán pedig a teljes történet és annak befejezése is kiszivárgott.

Ezek az óriási szivárgások a novemberi ransomware-támadáshoz köthetők, melynek során a bűnkövetők több mint 350 ezer felhasználó, részvényes és alkalmazott adataihoz férhettek hozzá a most közzétett játékinformációk mellett. Nyilvánvaló okokból tehát mi sem osztunk meg részleteket Resident Evil: Village történetéről, illetve benneteket is megkérünk ugyanerre.

A Resident Evil: Village egyébként várhatóan 2021 első felében érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, de a Capcom korábban megemlítette, hogy akár az előzőgenerációs konzolokra is ellátogathat a játék.

22.
22.
Wolverine88
#21: Akkor Mr. Übersztár toljad csak az ún. igényes ,,gémjeidet,,
21.
21.
#20: pontosan. Én vagyok az ÜberSztár Mr. MegaIgény. Van jópár igényes gém, csak kár hogy mondjuk a Resi 4 négynél ez jelző megszűnt létezni a sorozatra. Parádésan egysikú és arcade feelingje van az összes Resinek, az egy kivételével. A horror játékok jellegtelen Call Of Duty-ja pálmacímet bezsebelheti a széria.
20.
20.
Wolverine88
#19: A világbajnok válaszod után,csak annyit tudok írni,hogy a többi kiadó igényes tartalmat gyárt igényes gamereknek.Lehetséges,hogy te vagy a legigényesebb
19.
19.
#6: jah, igénytelen gamerek mindig is voltak és lesznek, akikből jól megél a Capcom féle pénzgyár. Veregesd vállon magad egy matyar hejesírás kézimagazinja kiadással. King of Pupáks.
18.
18.
Nate Hope
#16: A hatodik epizód idejében már arról szólt az egész széria, hogy valami még nagyobb, kacifántosabb marhasággal próbáltak egymásra licitálni a fejlesztők. Lassan már nem volt olyan betű az ABC-ben, amit ne használtak volna fel egy újabb gyilkos vírus nevéhez (persze mindegyik veszélyesebb és pusztítóbb volt, mint az előző), behoztak egy rakás erőltetett mutánst, amiknél már azt se lehetett látni hol kezdődik a feje és hol végződik a lába (ha egyáltalán voltak nekik ilyenek), plusz a karakterekről sem igen tudtuk már, hogy melyik oldalon állnak, mikor halnak meg, és mikor támadnak fel hirtelen. Az idegesítő logikai bakikról nem is beszélve.Az RE7 ebből a szempontból szerintem elég szépen letisztította a sorozatot, pont egy ilyen megújulásra volt szükség.
17.
17.
crytek
#15: Ez nekik bevétel.. Lehet az akciósabb részek (sőt nem lehet biztos) jobban fogynának.

Ott a steamspy igaz az csak a pc-s viszonylatot mutatja de jól látni a dolgokat.

Ez kb olyan mint pl a CARS game. Az első rész olyan volt amilyen..volt is kb 1 millió vásárlója (csak pc-n) azt pl itt a CARS 3 jóval gyalázatosabb lett mint az első volt el is pártolt tőle sok ember ennek meg is lett a látszata mivel mert ez az 1millió pc-n akkor érné el ha hónapokig ingyen lehetne behuzni.... totális "csőd" nem csak steam hanem a ps stat szerint is...

Olyan játékot úgyse tud csinálni egy cég se ami minden játékosnak kedvez és jó,ezért próbálkoznak mindig más felé nyitással. És nyilván azt erőltetik ami éppen jobban fogy. Ezek a resi remak-et most nagyot mennek,de az eladások a másfajta Resi 7-et is igazolják így amíg ezek mennek ezeket fogják tolni.. Bár a Remakeelési alapanyag lassan elfogy.. Még van a Resi 4 ami majd jön és még van a Code: Veronica X amiből még lehetne a többit nem tudom érdemes-e nekik megcsinálni (nem is igen ismerek többet ezeket kívül. Persze wikin van sok cím de életbe nem halottam róluk)
16.
16.
JohnSpartan
#12: A 7. részben nekem az nem tetszett egyedűl hogy csak az a fekete fos lèny volt. Nagyon egyhangú lett pár óra utàn hogy csak azok a szarkupacok jöttek mint mobok... A bossok nem voltak rosszak. Kivételt képez a fater teljes alakja legnehezebb fokozaton... mai napig beleégett a tudatomba a bevezető videója... mert persze rohadtúl nem lehetett elnyomni... kicsit idegesítő volt 68* végig nèzni...
15.
15.
JohnSpartan
#8: Abban igazat adok hogy igen is kell változtatni a játékon mert akkor mindig csak ugyan azt kapod arcba, de tartsa meg az alap hangulatát mert akkor meg semmi sem marad az eredeti témàból. Eggyensúlyt kell tartani és akkor mindenki elégedett. Ezért imádom pl a 4. részt. Rengeteg mindent újítottak de még is egy horror játèk maradt. Ott van pl a Dead Space "1"... mai napig a legkieggyensúlyozottab horror, akció játéknak tartom, és szerintem jó darabig nem is lesz hozzá hasonló teritéken. Lehet be is tárazom hamarosan. :)
13.
13.
crytek
#11: A 2-3 remake nekem azért nem tetszik mert végig arra a két nyomorékra kell koncentrálni nem hagy a game szabadon játszani :(

Akkor már inkább legyen 20 órás meg 879ezer féle dolgot kelljen gyűjtögetni de had boklásszak már szabadon a pályán ...
12.
12.
Nate Hope
#7: Az ötödik rész még egészen korrekt, szórakoztató akciójáték volt (bár ugye sok köze annak sem volt már a klasszikus RE-hez), a hatodik viszont kész katasztrófa. Egy ígéretes koncepciót és történetet sikerült beleágyazni egy borzalmas, szinte már élvezhetetlen gameplay-be. Végtelen bossharcok, ész nélküli szaladgálás a munícióért, folyamatos láda-törögetés, és egyéb irritáló elemek.
11.
11.
Anti4730
Resident evil 3 renakeben is az baszott fel, hogy alig lehet loni valamit, olyan keves az ellenseg. En az akciodusabb iranyvonalat kedvelem, es sokan mondtak, hogy a resi 3 milyen akcios, pedig rohadtul nem, egyszerre max negyen oten jonnek rad. Szoval nagyon orulnek egy akcios tps nezetu resinek az uj enginnel.
10.
10.
crytek
#9: Miért ha el akarom olvasni mert érdekel akkor hirtelen más lesz a játék?

Számomra nem. Mivel van közte x óra game play ami kitölti ahogy eljutok oda...
9.
9.
Lényeg a lényeg: akit érdekel a játék, mert szereti, az ne keresse a neten és ne olvassa el előre.
8.
8.
crytek
Szerintem bőven kell a váltás. Annyi rész van hogy dunát lehet rekeszteni.

Ott a Resi 0-1-2-3 a régi vágásuaknak ott a 4-5-6 az inkább akció szerelmeseinek ott vannak a Relevationok az is szerintem inkább akciós és ott a 7 ami megint csak inkább lassúbb puzzles.
6.
6.
Wolverine88
#3: A helyesírás veszélye sem fenyeget.Ha neked nem tetszik,az a saját véleményed,viszont van aki szívesen tolja a Resi játékokat.
4.
4.
Ps fanboy
Mondjuk ennél a játéknál régen lehet röhögtem volna, ha valaki azt mondja spoilerveszély egy Resi sztori kapcsán. Lol
De a hetedik részt szerintem meglepően jól összerakták, hogy még a történet is tudott érdekelni és még a végére is hagyott némi meglepetést. Úgyhogy én kerülöm a leakeket úgy döntöttem.
3.
3.
nem venyeget az a feszély hogy valak Res game-mel jatszak, akkora kalap szar az összes.
2.
2.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...