Pereskedik a Szellemlovas kitalálója

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Gary Friedrich rövid hatvanegy oldalon keresztül fejtette ki nemtetszését az új Ghost Rider filmmel kapcsolatban: állítása szerint jogtalanul használták fel karakterét.
Gary Friedrich rövid hatvanegy oldalon keresztül fejtette ki nemtetszését az új Ghost Rider filmmel kapcsolatban: állítása szerint jogtalanul használták fel karakterét.


Friedrich azt állítja, hogy 2001-ben visszakapta a Marvel-től a Szellemlovas jogait, ilyen módon a Sony-Marvel-TakeTwo hármas törvénytelenül, az ő engedélye nélkül készítette el a nem régen mozikba került filmet, illetve a PS2-re és Xbox-ra megjelent videójátékot. A fejleményekre még várni kell, mindenesetre mi furcsálljuk, hogy az úriembernek csak most jutott eszébe pereskedni, mikor a már a játékot is lassan két éve bejelentették...

10.
10.
ThurGrek
mellesleg: "Friedrich azt állítja"

namost ha csak állítja, és nem bizonyítja, akkor felhajtás az egész. azért a Marvel biztos tudja hogy kinél vannak a jogok, és nem olyan hülye hogy eladja ha nem az övé. hisz amerikaiak, tehát ismerik a mindenért pereskedő amcsikat és nem akarhattak ilyen balhét.
9.
9.
ThurGrek
azért az ilyen hozzászólásokba illik beletenni hogy SZVSZ ... senki sem isten hogy kijelentsen valamit 100%-osan.
8.
8.
Circa001
Nekem az 1-szer megnézhető filmek közé tartozik...
6.
6.
pstomi
neee már. Ezek szerint nem lesz Ghostryder 2?
5.
5.
felegyi
Hát énis ezt tenném!Legalább keres rajta!
4.
4.
logoffmeister
Jó neki. Ez akkor amolyan Jolly Joker neki. Kidobja és nyer.
3.
3.
tjames
Mellesleg ha a puszta tényeket nézzük, s tényleg őt illetik a jogok, akkor mindegy hogy mikor jelenti be igényét a részesedésre, most vagy tavaly, vagy 2 év múlva. Ha a jog nála, akkor tejelni kell neki, nem lehet kikerülni.
2.
2.
tjames
Most látja hog ypénz van benne! Eddig örült hogy nem merül feledésbe a figura, de most hogy látja hogy kemény létől esik el, most ébred!
1.
1.
kovik
Érdekes hogy csak most szól hogy Ő nem engedélyezte a karakternek a használatát.

De azért taktikus emberke, csak akkor szól, mikor már sok pénzt nyerhet a pereskedés miatt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...