Ghost Rider

Újabb Marvel képregény adaptáció PS2-re és Xbox-ra.
Típus: Akció

Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.

Pereskedik a Szellemlovas kitalálója

Gary Friedrich rövid hatvanegy oldalon keresztül fejtette ki nemtetszését az új Ghost Rider filmmel kapcsolatban: állítása szerint jogtalanul használták fel karakterét.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk talán az idei év első komolyabb hete: érkezik a Ghost Rider, a PSP-s Rainbow Six: Vegas, és még sok más finomság!

Ghost Rider - Megérkeztek első információk

Megérkeztek az első információk a soron következő Marvel-film alapján készült akciójátékról, a Nicholas Cage főszereplésével készülő Ghost Riderről.

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

50 millió dollár veszteséggel zárt a Take-Two

A Rockstar, valamint 2K Games tulajdonosa, a Take-Two helyzetjelentése szerint a cég ötven millió dolláros veszteséggel zárta a második üzleti negyedévet.

A 2K Games adja ki a Ghost Rider-t

Az azonos című képregényen alapuló film nyomán készülő, 2007. februárjában megjelenő játékot a legfrisebb hírek szerint a 2K Games adja ki.

Ghost Rider

Videojáték és mozifilm készül a Marvel 1972-es klasszikusából, a lángoló koponyás Ghost Rider történetéből.