Elhunyt a Boba Fettet alakító Jeremy Bulloch

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Ismét szomorú hírt kaptak a Star Wars-fanatikusok, 75 éves korában elhunyt ugyanis az eredeti trilógia Boba Fettje, Jeremy Bulloch. A színész az utolsó éveiben is aktívan szolgálta a rajongótábort.

November végén számoltunk be róla, hogy elhunyt Darth Vader megformálója, David Prowse, ma pedig újabb szomorú hírt kaptunk: 75 éves korában elment az eredeti trilógia Boba Fettjét alakító Jeremy Bulloch is.

A Leicesterben született Bulloch 1958-ban kezdett el foglalkozni a színészkedéssel, és a tévéreklámos korszakát követően hamar megkapta az első filmszerepeit. A legismertebb alakítása persze Boba Fett volt, akit A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben játszott el, és bár alig volt pár jelenete és sora, a karakter így is legendává nőtte ki magát, és neki köszönhetjük többek között a nagy sikerű The Mandaloriant is.

Bulloch az utolsó éveiben is hűségesen szolgálta a rajongótábort, rendszeresen felbukkant a Star Wars Celebrationön, és bár 2018-ban visszavonult, otthonról még vállalt dedikálásokat, amivel a COVID-járvány miatt hagyott fel.

2.
2.
joshfeed
Az isten nyugosztalja. Legalább megérte a Mandalorian sorozatot ami szerintem nagyon klassz.
1.
1.
Extol
Igazi űrveterán volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...