Fotók a Halo-sorozat forgatásáról

  • Írta: szlav
  • 2020. december 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt kényszerszünetre került a Showtime Halo-sorozatának a forgatása is. A Budapesten készülő széria azonban lassan újra sínre kerül, így most néhány fotót is láthatunk, egyenesen a kulisszák mögül.

Amikor az idei év elején a koronavírus-járvány globális terjedése először térdre kényszerítette a teljes filmipart, a Showtime is rákényszerült arra, hogy beszüntesse a Halo-sorozat forgatását, melynek hazánk fővárosa, Budapest adott otthont. Időközben azonban a filmeseknél is helyre kerültek a megfelelő óvintézkedések, így a múlt hónapban ott folytathatták a munkát, ahol márciusban abbahagyták. Ennek apropóján láthatunk most néhány friss fotót.

Az első fotón Jen Taylort láthatjuk, akinek a hangja ismerős lehet minden Halo-rajongó számára. Ő alakította ugyanis Cortanát, Master Chief AI-segédjét, a jó hír pedig az, hogy a sorozatban is az ő hangján szólal majd meg a mesterséges intelligencia. A képernyőn feltűnik egyébként Cortana tervezője, Dr. Catherine Halsey is, akit Natascha McElhone alakít.

Úgy tűnik, nem csak CGI-effekteket láthatunk majd a sorozatban. A fotó nem árul el sokat, de mi arra tippelnénk, hogy egy Elite kezét láthatjuk műanyagfóliába csomagolva.

Természetesen láthatunk majd jó néhány ismerős vasat is. A multiplayeres lobbik legnagyobb hőse, a BR85 battle rifle a képernyőn is visszaköszön majd.

Úgy tűnik, a Showtime is a koszos, valósághű esztétikára törekszik - legalábbis erről árulkodnak az itt látható lőszeresládák.

A Halo-sorozat az eddig ismert ütemterv szerint még 2021-ben megtarthatja a premierjét. Master Chief ikonikus sisakja alatt Pablo Schreiber bújik majd meg, de feltűnik Bokeen Woodbine, Shabana Amzi, Bentley Kalu, Natasha Culzac és Kate Kennedy is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...