Cyberpunk 2077 - javították a mentések hibáját

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 24.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt RED tegnap kiadott egy újabb hibajavítást a Cyberpunk 2077-hez, amely egyebek mellett a mentésfájlok méretkorlátozását is megszünteti. Így már nem kell aggódnunk a játékállásunk miatt!

Tegnap megérkezett a Cyberpunk 2077 1.06-os rajtszámot viselő gyorsjavítása, a tapasz PC-re és konzolokra is elérhető már.

A legfontosabb változtatás az, hogy a patch telepítése után már nem kell aggódnunk a mentéseink miatt: mint a hét elején megírtuk, a fejlesztők 8 MB-ban korlátozták a mentésfájlok méretét, így ha azok túl nagyra nőttek (például azért, mert túl sok tárgyat tartottunk magunknál), tönkrementek, és buktuk a játékállásunkat. Ez a hiba végül csak a PC-seket érintette, így a patch ezen hozadéka is nekik szól - rossz hír viszont, hogy a már hibás mentésfájlokat nem lehet helyreállítani.

Konzolokon ezenkívül jobb memóriamenedzsmentet és stabilitást ígér a javítás, ami végső soron kevesebb összeomlással jár majd, továbbá mindenkit érint, hogy a Second Conflict című küldetés alatt most már nem tűnik el Dum Dum.

41.
41.
Gerhman
#39: Dehogy is! nem tudtad hogy ez az évtized, sőt évszázad játéka ooorky,neotechtr, anemjoja trió szerint? Csak számold össze mennyit kommentelt/ek hogy védje/ék a játékot, mindenki mást trollnak nevezve akinek nem tetszik. Ha annyit játszottak volna a gamel mint amennyi marhaságot itt összehordtak akkor még el is hinném hogy jó. Na de amikor azok magyarázzák hogy kult klasszik akik a nap 24 órájában itt lógnak, azt nehezen hiszem el...
39.
39.
Kiadtak egy félkész játékot, oké (nem az). Tele van bugokkal, de a karácsonyi megjelenést már nem akarták halasztani, oké (talán).
De nekem a legnagyobb problémám, hogy számomra (tehát szubjektív véleményem szerint!) a játék repetitív lett. És ez a legutolsó volt, amit vártam a játék beharangozásának minősége, jellege után!
38.
38.
Kisjack241
#36: Nekem néha van olyan hogy pár mondat kimarad egy npc-nél, de főküldetéseknél még nem fordult elő. (Ps4 pro)
37.
37.
Ganzer
#36: Ott akkor gebasz lesz, még a legutolsó npc-nek is van beszédhangja.
36.
36.
Blueberry
Az lehetséges,h nincs a játékban beszéd hang? Minden más hallatszik, csak a beszéd nem, de felirat az van (ps4 slim)
30.
30.
Uhu123
Refundoltam és tovább bem is igazán érdekel. Majd egyszer valami leárazáskor lehet behúzom.
27.
27.
sasncore
Én feladtam, hatalmas csalódás a játék, unalomba fulladt. A sok bug, a primitív mellék küldetés rendszer, a semmiből oda termő zsaruk, kocsi stb. nélkül. Ez egy üres szar, telszorva ASSASSIN CREED küldikkel, buta ai, szánalmas lett. A történet az még ok, design is az lenne de lélek intelligencia, interaktív világ elmaradt, hazug ge..ik mint a rajongók.
26.
26.
Kraudo
#4: lol, de van :D menüben van egy gomb amivel tudsz várakozni.
25.
25.
Kraudo
#4: lol, de van :D menüben van egy gomb amivel tudsz várakozni.
17.
17.
Matt8888
Haha :D
"Csepp a tengerben"
16.
16.
xanatos0911
#15: Hat de, effektíve van.. csak nem mindenhol. Fontosabb main és side questeknél rögtön feljön a “Wait” opció ahol a dialógusok is megjelennek. De valamiért ez elég rendszertelen, sokszor nem jelenik meg és akkor kell az időt pörgetni az inventory menüben.
15.
15.
hedzsooo
#4: "Wait" nincsen benne, de tudod az idot csusztatni/porgetni benne egyebkent, ha 1 bizonyos idopontban kell lenned 1 helyen es nincsen kedved kivarni
13.
13.
Kosz Sracok! Mind1, ezzel egyutt tudok azert elni. En szerencses vagyok, ezen kivul es par falba ragadt enemy-n es auton kivul nem talakoztam mas hibaval. Nagyon elvezem a jatekot, nekem witcher 3 szint.
12.
12.
#9: Ebbe majdnem mindenki beleütközött. Steam-en és Gog verziónál is más a megoldás.

gog:
https://www.gog.com/forum/cyberpunk_2077/language_settings_not_saved
steam
https://steamcommunity.com/app/1091500/discussions/0/2988665684330044146/
10.
10.
Ooorky
#9: Azt írták a kliens nyelvéhez igazodik, mivel a gog kliens angol nyelvű ezért a játék is az...
Mondjuk ez is olyan hiba amit első délután kijavíthattak volna.
9.
9.
Sracok, valaki utkozott meg hasonlo problemaba pc-n? Ha elinditom a jatekot, default angol lesz a nyelv. Es miden egyes alkalommal vissza kell rakni magyarra. Van erre megoldas?
8.
8.
Ooorky
7.
7.
#5: A Karácsonyi világítás már nálam is ray traced lett volna.... Csak nem jött meg a csomag. Mindegy, így ray-etlen trace-etlen lesz ugyan az a program.
6.
6.
xanatos0911
#4: Néhány kuldinel kifejezetten feljön az opció, hogy “wait”. Ahol nem, ott pedig az “i”-t lenyomta az inventory menüben ott van a wait opció ahol be tudod állítani mennyi idő menjen el (pontosan úgy mint a Witcherben is csak nem meditalasnak hívják)
5.
5.
Mortis
Na, ennek örömère meg is vettem( -36%-os akcióban). A kèső estèt- hajnalt már ray-tracing Night City--ben töltöm.
4.
4.
Ooorky
Csak én voltam balfax, vagy nincs a játékban "wait" funkció?

Délután 6-kor nyitott a hely, én meg játékidő szerint fél 4-kor mentem oda és a 2 és fél órát ugrálva töltöttem, hogy legalább athletic xp menjen felfele :-)
3.
3.
PiszkosFred
#1: Sosem csalok egyetlen játékban sem, itt sem dupeoltam, viszont mindent felporszívóztam, mindent, de tényleg mindent kinyitottam, minden helyszínen, az összes limlom szart ami dobtak az ellenfelek elraktam, ezek nagy részét lebontottam (perkkel eleve lebontja szerencsére a junk cuccokat, de a fegyvereket/ruhákat manuálisan kellett), így lett jópár ezer material és rakás "egyszer még jó lesz" ruha a stashben.

Kb. 40 órányi játék után (20-5-5) volt 5.1mb a méret, így picit megijedtem (bár veszélyben nem voltam), hogy ha ilyen tempóban folytatom, akkor lehet necces lesz. De már nem érdekes, nyugodtan kukázok tovább, utcakölyökként mindennek van értelme és értéke :)
2.
2.
Straga25
#1: A dolog ami a nagy internet botrányba nem lett feltüntetve: csak akkor éred el a 8 megát ha kb 500000 dolgot lecraftolsz amit exploit/glitch nélkül nem nagyon tudsz elérni. én kb 2 órán át can of sodakat farmoltam a gépekből legyártottam több száz fegyót és még az se volt elég hozzá
1.
1.
hedzsooo
Na, nekem eddig is 2MB alatt volt az uccso mentesi fajl, mivel nem volt annyi idom meg jatszani de most akkor mar a craftolgatasba is jobban belevethetem majd magamat lassacskan.:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...