Ma a My Time at Portia került a fa alá

  • Írta: szlav
  • 2020. december 26.
  • Akció
Link másolása
Nem áll meg az Epic Games Store ünnepi ajándékzuhataga. A mai ingyenesen bezsákolható alany nem más, mint a My Time at Portia, amely a Harvest Moon vagy a Stardew Valley rajongóit szólíthatja meg.

Menetrendszerűen érkeznek az Epic Games Store karácsonyi ajándékai, az ingyenes címek áradata pedig meg sem áll az év utolsó napjáig. A legfrissebb alanyunk a My Time at Portia, amely egy olyasféle békés otthonépítő kaland, mint a Stardew Valley vagy éppen az Animal Crossing. A My Time at Portia akciója egyébként már csak azért is időszerű, mert a játékért felelős Pathea Games már javában dolgozik a folytatáson. A My Time at Sandrock korai változatához 2021 első negyedévében férhetünk majd hozzá.

Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is holnap 17 óráig csaphattok le a játékra az Epic Games Store-ban. Ha be szeretnétek lesni az egész hónapra szóló adventi kalendárium ablakai mögé, akkor nézzétek meg a nemrégiben kiszivárgott ajándéklistát - érkezik még egy-két ütősebb cím!

1.
1.
Drraco
Furcsa nekem ez a játék. Benne van minden, ami egy jó játékhoz kell, és számomra mégis olyan steril, lelketlen. Pedig szeretem a stílust, nincs bajom a látvánnyal sem, nem rossz a játékmenet, és mégis... Mint amikor étteremben rendel kaját az ember: benne van minden hozzávaló, de mégsem olyan, mint anyu főztje...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...